Aktywne Wpisy
Jak czytam na co te dotacje z #kpo poszły i pamiętam, że drugi próg mnie wali w dupsko bez smarowania, a mam kredyt hipoteczny do spłaty i jednocześnie wykańczam mieszkanie to mnie r-------a od środka Jeżdżę ponad 25letnim autem, inwestuje pozostałości wypłaty w nadziei na lepszy byt za 10+ lat, a tu Zbynio z Tadzikiem składa wniosek i cyk! 500k na dywersyfikacje biznesu w postaci placu zabaw dla pimpków. Odechciewa

curiousboi +72
Znalazłem na strychu ponad 100 letnia maszynkę do landrynek po pradziadku, i tak k---a wpadłem n------y i wyszło mi xD chcecie spróbować?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@Zyd_Suss: IQ < 70
Czujesz dyskomfort, gdy ktos nie ma kszty szacunku do instytucji, ktorej bezgranicznie dales sie zniewolic?
gimboateusz tier
@Zyd_Suss: ty na moje też nie - widzisz podobieństwo?
Skoro moj post ci sie nie podoba, czujesz dyskomofort tym, ze ktos smie watpic w istnienie czegos nieistniejacego, ktos zaklada, ze kosciol katolicki moglby smialo konkurowac z kosciolem latajacego potwora spaghetti, nie uczestnicz w tej dyskusji! ;-)
@Zyd_Suss: Serio oczekujesz odpowiedzi czy po prostu jesteś ignorantem? Prowokujesz, naciągasz, fakty i ironizujesz w co drugim zdaniu, więc rozpoczęcie jakiejkolwiek odpowiedzi na twoje pytanie wymagałaby 2 stron A4 wyprostowania przeinaczeń
@Zyd_Suss: fajnie
widzisz, twój problem jest następujący: ty wcale nie chcesz odpowiedzi. Gdybyś jej potrzebował, gdybyś chciał dyskutować - zrobiłbyś to w normalny sposób, nie obrażając niczyich uczuć. Wszak o normalnych rzeczach rozmawia się w normalny sposób. Ty jednak już od początku pragniesz pokazać, jaki to jesteś - lepszy. Obrażasz wiarę innych, a to nie jest żadna dyskusja. Masz rację,
@TulipanowyPostumentMelodii: nie karm trolla, który liczy na bordo :)
Komentarz usunięty przez autora