Gdzieś w 2007/8 roku - czasy #podbaza, 10 lat miałem - na jednym ze szczepień pielęgniarka zauważyła, że mam zapadnięty mostek i natychmiast wysłała do lekarza.
Minęło parę lat, jedna rehabilitacja, kilka razy echo serca i w sierpniu 2014 pierwsza (w tej sprawie) wizyta w CZD u chirurgów. Myk, szewska klatka piersiowa, klasyk. Zrobimy ci korekcję, termin podamy niedługo.
Do czasu podania terminu była jeszcze jedna rehabilitacja (w CZD) i wizyta u genetyków. W styczniu termin - 20 maja 2014.
Koło 13-14 V info, że operacja przełożona na trzy dni później, 23 (już na oddziale, rano przed operacją) info że operacja przesunięta na 26 V. Dzień Matki. O ile wcześniej nie byłem do końca przeciwny tej operacji, to teraz miałem pewność, że coś pójdzie nie tak (zresztą ja mam szczęście - w 2008 przyciąłem palec w pociągu, a miałem 10 lat). Ale uspokajali, że najlepiej w Polsce, że najbezpieczniej (bo tam kamerkę wprowadzają do środka i widzą co i jak - operacja met. Nussa)
Otaguję to #alewtopa, ale na decyzję jakiegoś wpływu nie miałem bo podwiek byłem.
Wszystkich ciekawi dlaczego OP nie chce odszkodowania, a to jest dosyć proste. Kwestie moralne. Lekarze z CZD ratują mnóstwo dzieciaków pracując często za pensję pielęgniarki w Niemczech.
Centrum współpracuje m.in. z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy, Fundacją Polsat Dzieciom, Fundacją TVN Nie Jesteś Sam, Fundacją Ex Animo, Fundacją Ewy Błaszczyk – Akogo?, Fundacją Jolanty Kwaśniewskiej – Porozumienie bez barier, Fundacją Nasze Dzieci, Fundacją Czerwone Noski Klown w Szpitalu, Społecznym Komitetem Wspierania Pomnika –
@prosile nie wiem po ilu się przedawniają ale ta się nie przedawnila , miał wcześniej sprawę to dostał chyba 30k i rentę 3 czy 4k, potem znalazł się jakiś papuga i mu wywalczył te 1.2 mln ale sobie wziął za to 15%
@MrFruu: koledzy jak to koledzy lubią dowalić :P Jak chodziłem na siłkę to rzeczywiście było lepiej. Co do różowych nigdy żadna nic nie mówiła a parę ich było xD
@mojeszczerekonto: Wato nie wypchasz, także albo się pogodzisz i c--j tam, albo będziesz się bez sensu dręczył. Lepiej choć ignorować fakt niż przez niego tracić życie.
@mojeszczerekonto: Aktualnie mam już różowego prawie 5 lat. Nigdy jakoś nie miałem z tym problemu trochę się przewineło i nie zauważyłem żeby którejś to jakoś przeszkadzało( ͡°͜ʖ͡°) Niestety żałuje że nie mogłem jeździć ze znajomymi na jakieś wypady na basen,jezioro albo nad morze zbyt się wstydziłem.
Gdzieś w 2007/8 roku - czasy #podbaza, 10 lat miałem - na jednym ze szczepień pielęgniarka zauważyła, że mam zapadnięty mostek i natychmiast wysłała do lekarza.
Minęło parę lat, jedna rehabilitacja, kilka razy echo serca i w sierpniu 2014 pierwsza (w tej sprawie) wizyta w CZD u chirurgów. Myk, szewska klatka piersiowa, klasyk. Zrobimy ci korekcję, termin podamy niedługo.
Do czasu podania terminu była jeszcze jedna rehabilitacja (w CZD) i wizyta u genetyków. W styczniu termin - 20 maja 2014.
Koło 13-14 V info, że operacja przełożona na trzy dni później, 23 (już na oddziale, rano przed operacją) info że operacja przesunięta na 26 V. Dzień Matki.
O ile wcześniej nie byłem do końca przeciwny tej operacji, to teraz miałem pewność, że coś pójdzie nie tak (zresztą ja mam szczęście - w 2008 przyciąłem palec w pociągu, a miałem 10 lat). Ale uspokajali, że najlepiej w Polsce, że najbezpieczniej (bo tam kamerkę wprowadzają do środka i widzą co i jak - operacja met. Nussa)
Otaguję to #alewtopa, ale na decyzję jakiegoś wpływu nie miałem bo podwiek byłem.
Kwestie moralne. Lekarze z CZD ratują mnóstwo dzieciaków pracując często za pensję pielęgniarki w Niemczech.
Komentarz usunięty przez autora
W sam raz na bait ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WatchYourBack sorry ( ͡° ʖ̯ ͡°)