Wpis z mikrobloga

#mydevil @mydevil #nodejs #html

Nie jest to wpis sponsorowany ale jest to wpis od szczerego serca. Jeśli kiedykolwiek będziecie zastanawiać się nad wyborem hostingu to polecam wam jedyny, słuszny mydevil.net
Jako webdev miałem styczność z wieloma: maszyny wirtualne, chmury, zenboxy i inne. Prywatnie dla klientów używam mydevil.net i jak muszę się kontaktować z firmami, z którymi inne podmioty mają podpisane umowy to mi się zbiera na wymioty.
W skrócie, robiłem pierwszą apkę na nodejs. 2 kliki w panelu i mam dedykowane miejsce i dostęp po SSH. Potrzebowałem SSL, szukam darmowych bo nie będę płacić za testowe środowisko i okazuje się, że kolejne 2 kliki w panelu i jest podpiety SSL z uwagi na spięcie systemu z let's encrypt. Wielokrotnie pisząc po weekendach dostawałem odpowiedź w przeciągu kilku minut. I system partnerski gdzie nie muszę przedłużać hostingu bo kupując przestrzeń dla moich klientów sam dostaję gratisowy hajs. Żyć, nie umierać. Jesteście wielcy chłopacy!
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@amarantowy: też u nich siedzę (przeniosłem się bo mieli jako jedyni nodejs) i też polecam szczerze, niesamowita wygoda, pomocny support, i kasa z refów :D
  • Odpowiedz
Nigdy nie miałem tam żadnej usługi, wiem że zdecydowana większość serwerów nie daje odpowiedniej jakości, ale uwierz mi, że są takie, które naprawdę działają pierwsza klasa. Przerobiłem przez te lata całe mnóstwo różnych firm ;-)
  • Odpowiedz