Aktywne Wpisy

sarnamarna +47
moje największe osiągnięcie życiowe to jest zrobienie jednego wielkiego pieroga z truskawkami, którego zjedzenie zastępuje zjedzenie około 4 (słownie: czterech) normalnej wielkości pierogów z truskawkami
źródło: 100050811212
Pobierz
PiersKurczaka +22
Ojciec się irytuje, że mam ciągle wentylator na chodzie. Ciekawe czy chodzi mu o kwestie finansowe czy jak. On chyba myśli, że to jakiś potężny koszt, taki wentylator. Kiedyś w sumie raz o tym mówił, ale nie chciało mi się wtedy liczyć i się mądrzyć, bo on swoje lepiej wie i tak.
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD

Nie jest to wpis sponsorowany ale jest to wpis od szczerego serca. Jeśli kiedykolwiek będziecie zastanawiać się nad wyborem hostingu to polecam wam jedyny, słuszny mydevil.net
Jako webdev miałem styczność z wieloma: maszyny wirtualne, chmury, zenboxy i inne. Prywatnie dla klientów używam mydevil.net i jak muszę się kontaktować z firmami, z którymi inne podmioty mają podpisane umowy to mi się zbiera na wymioty.
W skrócie, robiłem pierwszą apkę na nodejs. 2 kliki w panelu i mam dedykowane miejsce i dostęp po SSH. Potrzebowałem SSL, szukam darmowych bo nie będę płacić za testowe środowisko i okazuje się, że kolejne 2 kliki w panelu i jest podpiety SSL z uwagi na spięcie systemu z let's encrypt. Wielokrotnie pisząc po weekendach dostawałem odpowiedź w przeciągu kilku minut. I system partnerski gdzie nie muszę przedłużać hostingu bo kupując przestrzeń dla moich klientów sam dostaję gratisowy hajs. Żyć, nie umierać. Jesteście wielcy chłopacy!