@andromenda: Można heheszkować, ale płaskodupcy na serio używają tak ignoranckich argumentów że skoro rakiety lecą w bok zamiast cały czas do góry to dowód na to że ziemia jest płaska xD
@oficer-prowadzacy: Sorry stary, ale jesteś głupcem! Nie będę się z Tobą sprzeczał, ale poczekajcie kilka latek - może 5 i nie będzie ani jednej osoby, która uwierzy w brednie o globie!
@oficer-prowadzacy: trochę lipnie napisałeś spoiler, lecąc prosto do góry nigdy nie osiągniesz orbity, jedynie prędkość ucieczki, ale jak sam napisałeś potrzeba by do tego kupy paliwa.
W ogóle czy jakikolwiek zwolennik płaskiej ziemi ma teleskop? Bo wbrew temu co wszyscy płaskoziemcy p------ą to nie jest jakaś "wiara na słowo" - wszystko można sprawdzić samemu. Na przykład skąd wiadomo że Słońce jest oddalone od Ziemi o 150 milionów kilometrów, a nie 50 kilometrów (wartość którą płaskoziemcy forsują żeby zdyskredytować eksperyment z różnymi długościami cienia na różnych szerokościach geograficznych)? Otóż jest coś takiego jak paralaksa -
proszę mnie nie wołać, macie swoją opinię - ja swoją. ostatecznie nie podniecajcie się za bardzo, że jesteście mondżejsi, a ja mam zdrowom curke. zawołam was za kilka lat i wtedy porozmawiamy
#spacex
źródło: comment_EjN8mJUu2P3cbZI73xFhG2k6g2qEZdk2.jpg
PobierzMożna heheszkować, ale płaskodupcy na serio używają tak ignoranckich argumentów że skoro rakiety lecą w bok zamiast cały czas do góry to dowód na to że ziemia jest płaska xD
źródło: comment_9BlgyWxMVne3Lo1PHlhELDKuKiagnJm6.jpg
PobierzTa, na pewno xD
W ogóle czy jakikolwiek zwolennik płaskiej ziemi ma teleskop? Bo wbrew temu co wszyscy płaskoziemcy p------ą to nie jest jakaś "wiara na słowo" - wszystko można sprawdzić samemu.
Na przykład skąd wiadomo że Słońce jest oddalone od Ziemi o 150 milionów kilometrów, a nie 50 kilometrów (wartość którą płaskoziemcy forsują żeby zdyskredytować eksperyment z różnymi długościami cienia na różnych szerokościach geograficznych)?
Otóż jest coś takiego jak paralaksa -
źródło: comment_5fZUvxvkngH0Fb0xbDM8Svo3ZzOtUDZP.jpg
PobierzOto nagrania z teleskopu. Zobacz jak wyglądają gwiazdy, zobacz jak wygląda Wenus. Uważasz, że to planeta z krwi i kości?
@reefer_madness: xD
źródło: comment_CPDcJVhJqlPwd5sLc74WIvE8lRDlWm75.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_vzFqWsZ6yZlIHzKQMkPQZF5KN0xH9841.jpg
Pobierzźródło: comment_rcjll3kCPcwdnszhcfXdyiLmv3ZnzWM3.jpg
Pobierz