#smog #wodzislawslaski #pszow Zrobiłem amatorską stację pomiaru smogu smogu w Pszowie Na początku nie wierzyłem w tak duży skok (jeszcze 2 dni temu było przyzwoicie) ale wystarczyło wyjść z domu. To jak stanie przy otwartym piecu z przytkanym kominem:D Jednak picie jest zdrowsze niż oddychanie ( ͡°͜ʖ͡°)
@staryalejary11: prawie całą sobotę, ale zaznaczam że nie jestem programistą. No i cały protokół komunikacji rozgryzałem na podstawie danych producenta. Nie licząc tych wizualnych kwestii na stronie (wykresy, kolory). W sumie koszt czujnika chyba 19$, espduino 9$, czujnik wilgoci 30PLN chyba ale miałem już wcześniej kupiony @michgur: dzięki :)
co masz na myśli z wysokością? metr nad ziemią obok domu pod zadaszeniem. Zdjęcie mam tylko wersji testowej bo złożone na razie leży w prowizorycznej obudowie. Chciałem zdążyć przed końcem zimy
Zrobiłem amatorską stację pomiaru smogu smogu w Pszowie
Na początku nie wierzyłem w tak duży skok (jeszcze 2 dni temu było przyzwoicie) ale wystarczyło wyjść z domu. To jak stanie przy otwartym piecu z przytkanym kominem:D
Jednak picie jest zdrowsze niż oddychanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ʖ̯ ͡°)
W sumie koszt czujnika chyba 19$, espduino 9$, czujnik wilgoci 30PLN chyba ale miałem już wcześniej kupiony
@michgur: dzięki :)
źródło: comment_hIht01w0kO7CTwiAcVM0O6SxTaCkps66.jpg
Pobierz