Aktywne Wpisy
o__0 +431
Moryc_Jajko +79
Czemu wszystkie kobiety w sporcie ubierają się jak prostytutki?
Czemu nie jak mężczyźni, normalnie na sportowo?
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #takaprawda
Czemu nie jak mężczyźni, normalnie na sportowo?
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #takaprawda
Jestem ze swoim różowym od ponad 3 lat. Ostatnio pytała się mnie kiedy się zdecydujemy na dziecko i ślub, więc jej odpowiedziałem, że jeszcze nie teraz, bo nie mamy stabilnej sytuacji, a na dodatek nie mieszkamy ze sobą razem. Dzisiaj się dowiedziałem, że mój różowy mówi każdemu ze swojej rodziny (tych, których ja nie znam), że jest sama i nie ma chłopaka i nie przytrafił się jej jeszcze taki, którego ona by chciała. Zwaliło mnie to z nóg szczerze powiedziawszy. Czemu to piszę? Ano jak przestrogę, bo nie spodziewałem się, że można stracić zaufanie do kogoś tak bliskiego w ciągu jednej sekundy. Ona póki co jeszcze nie wie,że ja wiem, ale zajebiste afterwalentynki mi się szykują.
#feels #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jeszcze nie teraz, to znaczy za ile ? Za 5-10 lat ?
Szkoda że nie dodałeś po ile macie lat, bo to by jaśniej określiło sytuację, no ale z tego co piszesz, to problem macie już
@AnonimoweMirkoWyznania: co rozumiesz przez pojecie stabilnej sytuacji?
Macie po 20 lat i studiujecie?
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeśli jesteście ze sobą ponad 3 lata to powinniście chyba potrafić o tym rozmawiać...
@agaja: @koralowiecc:
@koralowiecc
@Bambro: po slubie raczej by zamieszkali - to tak jesli chodzi o sam ten argument.
hm, tutaj wiele zalezy od wieku pary. Jesli sa mlodzi, gdzies po dwudziestce, to calkowicie sie z
@agaja: @seledynowa_panienka: xD nie najlepiej w ogóle ze sobą nie mieszkać tylko od razu wziąć ślub, napłodzić dzieci i jakoś to będzie - myślenie potomstwa Januszy z własnościowej wielkiej płyty, którzy raz na pół roku mogą sobie pozwolić na szaleństwo typu kupno nowego telewizora.