Aktywne Wpisy

Heteroseksualiści i patrioci plusują, a waginosceptycy i wrogowie narodu siedzą cicho.
Piękna Ewunia - sól polskiej ziemi, wychowana na mleko od polskich krów, dorodna niewiasta, która jest pragnieniem każdego heteroseksualnego mężczyzny.
#slodkijezu #ladnapani #tyleczki
Piękna Ewunia - sól polskiej ziemi, wychowana na mleko od polskich krów, dorodna niewiasta, która jest pragnieniem każdego heteroseksualnego mężczyzny.
#slodkijezu #ladnapani #tyleczki
p0melo +15
#programowanie #pracait #it #pieniadze #programista15k #korposwiat
powiem wam, że żałuję że wybrałem IT. Dla mnie pracowanie w IT przez kolejne 10-20 lat widzę jako ślepy zaułek. Racja, że dałem się nabrać na wysokie zarobki w wieku dwudziestu kilku lat, ale co dalej? Zarabiam 15k, za 5 lat będę zarabiał pewnie 25k. I to byłoby na tyle. Ślepa uliczka. Brak perspektyw. Jeśli miałbym zarabiać 60k/msc to w innym biznesie, inwestując zarobiony hajs w
powiem wam, że żałuję że wybrałem IT. Dla mnie pracowanie w IT przez kolejne 10-20 lat widzę jako ślepy zaułek. Racja, że dałem się nabrać na wysokie zarobki w wieku dwudziestu kilku lat, ale co dalej? Zarabiam 15k, za 5 lat będę zarabiał pewnie 25k. I to byłoby na tyle. Ślepa uliczka. Brak perspektyw. Jeśli miałbym zarabiać 60k/msc to w innym biznesie, inwestując zarobiony hajs w

– Reduced per-client memory use by sharing network buffers.
– Increased entities delta buffers to 192Kb to support connecting to game modes with many entities (svdeltaentityfullbuffersize on the server can be used to increase it up to 256Kb if needed)
– Added a better error message for clients explaining the too many entities on the server error.
– Added more functionality for community log address integration.
– Log address can now be sent an 18-character prefix before every log packet text
– logaddressaddex command will use a unique prefix token per instance for the added log address
– logaddresstokensecret and logaddressadd_ts allow to add prefix as a checksum of known secret string
– Added a message for “killed by the bomb” to the logs.
[ MISC ]
– Teams can now vote on team issues independently.
– Fixed sleeves interpenetrating gloves
– Spectator’s player glow values have been adjusted to make noise-making state transitions more noticeable.
[ OSX ]
– Fixed CSM boundary artifacts on Iris based Macbook pro.
[ MAPS ]
– Overpass
— Added grenade-clip to ceiling underneath Bombsite A and inside connector, to prevent molotovs spreading into areas above
– Cobblestone
— Removed support beam in drop room which blocked line of sight to drop/door
– Nuke
— Fixed see-through gap when jump-peeking from CT spawn towards Mini
— Fixed various bugs reported on CSGOBugTracker.com
– Cache
— Fixed model fade distance on truck in CT spawn
#csgo