Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gdyby nie ten Kraków to biegłbym z siatką na jednorożce. Za daleko na bieg. Aż takiego rarytasu się nie spodziewałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pozdrawiam różową.

@kopek: Chociaż daj kontakt chcę porozmawiać. I czemu dałeś tag Wrocław jak jest Kraków ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@kopek: Nie wiem czy tego szukam, bo dziewczyna przypomina kobiecą i bardziej ogarniętą wersję typowego Mirka :D Ale spoko, najwyżej będę miał kumpelę z internetów.
Pisz śmiało Dominiko!
  • Odpowiedz
@kopek: Jakim cudem ona jest jeszcze wolna? :D
Same plusy, to musi być jakiś bait lub eksperyment społeczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdybym szukał dziewczyny w internecie, to z pewnością po takim opisie nie zastanawiałbym się długo. Podejrzewam, że ta kandydatka zbierze ekspresową atencję zupełnie jak promocja Argusa w Lidlu #pdk ;)
  • Odpowiedz
Lubię bardzo majsterkować i robić sama różne rzeczy. Przerabiam ubrania, tworzę biżuterię, robię zasłony czy poszewki na poduszki, czasami odnawiam meble. Jestem też świetną kucharką i potrafię ugotować i upiec dosłownie wszystko. W tym roku sama przygotowywałam całą Wigilię dla 10 osób, i nawet babcia powiedziała, że robię lepsze pierogi od niej, a to największa pochwała ever, bo babcia jest mistrzem kuchni.

@kopek: To się ceni.
  • Odpowiedz
@kopek: Przyjacielu, zarzuć kontaktem do Dominiki bo czuję, że mamy wiele wspólnego. Smog przede wszystkim ( ͡ ͜ʖ ͡) A jeśli ja Jej nie przypadnę do gustu to siostra prosi o kontakt bo Dominiki gotowanie Ją przekonało. A jak Dominika już pozna moją siostrę to czuję, że szybko wróci w podskokach do mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kopek: Ja bym się skusił, gdyby to jednak trochę bliżej Poznania było. Też majsterkuję, Lovecrafta lubię, Kinga właśnie czytam. Reszta opisu też mi pasuje. Taka mirabelka to by się w każdym mieście przydała ;P
  • Odpowiedz