Aktywne Wpisy
KapitanOdwiert +591
W dobie kraftowego gówna robionego przez gościa z fryzura na worek na śmieci mam ochotę na takiego burgera z zimną przesiąkniętą od sosów bułką, gdzie przy jedzeniu surówka #!$%@? Ci ubrania
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pół roku planowaliśmy z różową wypad na 3 dni w góry. Umowa była taka że ja płacę połowę i jeszcze jej połowę czyli ja 3/4 a ona tylko 1/4. Z racji tego że ona się jeszcze uczy a ja już pracuję (ona 18 ja 26). Wyliczyliśmy że będzie całość kosztować 2k z groszami. Ustaliliśmy że ja będę płacił rezerwacje itd. a ona mi te 500zł da w gotówce. I
Pół roku planowaliśmy z różową wypad na 3 dni w góry. Umowa była taka że ja płacę połowę i jeszcze jej połowę czyli ja 3/4 a ona tylko 1/4. Z racji tego że ona się jeszcze uczy a ja już pracuję (ona 18 ja 26). Wyliczyliśmy że będzie całość kosztować 2k z groszami. Ustaliliśmy że ja będę płacił rezerwacje itd. a ona mi te 500zł da w gotówce. I
Ja bym chciała taka niebieską pandę ʕ•ᴥ•ʔ
Jest to samochód idealny. Mało pali, pojemny bagażnik, wysoki więc bardzo dobra widoczność, części tanie jak barszcz.
Pewnego dnia będzie moja ʕ•ᴥ•ʔ
#fiat #gownowpis #motoryzacja #samochody
https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-panda-fiat-panda-2004-rok-salon-polska-1-wlasciciel-elektryka-centralny-ID6yL8Aj.html
Tylko, że na razie płatny parking pod mieszkaniem trochę utrudnia sprawę, może za rok :D
#falszywyrozowypasek, przecież tam bagażnika prawie nie ma
Też tak średnio bym powiedział
A jak się położy siedzenia to i szafa wejdzie, czy nie?
testowałem mnóstwo samochodów w mieście bo bylem kiedyś pizza driverem XD
w trasę średnio tak samo z pasażerami z tylu (ale brat testował i 5 chłopów wchodzi jakims cudem XDD)
no i mirko bagażnik
Do mebli to stoi mi dostawcze, na zakupy i 2 osoby styknie