Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem niski (168cm here XD)
Żeby było śmiesznie, moja dziewczyna jest jeszcze niższa (155cm)
Zajebiście to musi wyglądać jak czasem podsadzam ją w supermarkecie żebyśmy mogli dosięgnąć do ostatniej półki.

#heheszkie #truestory #zwiazki #rozwepaski #niebieskiepaski #karzel

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 158
@ButtHurtAlert W dodatku jest właśnie tak jak piszesz; spójrz na hegemonów tego świata, na mężczyzn sukcesu, wszyscy byli i są przeciętnego, obecnie "niskiego" wzrostu. I to nie jest przypadek, bo można zdecydowanie więcej naliczyć ludzi niższych od tych dryblasów. To może dlatego, że niżsi mają od dzieciństwa umiejętność panowania nad sobą, większą poradność itd. Dryblasy natomiast od dziecka myślą, że ich wzrost rozwiąże ich wszystkie życiowe problemy. I przy zderzeniu z rzeczywistością
@Davidozz @ButtHurtAlert Zgadzam się z tym że nie ma co dzielić ludzi ze względu na wzrost ale nie popadajmy w paranoje.Zawsze mnie zastanawia to wymienianie jakiś postaci z historii i dawanie ich za przykład że niskiemu też może się udać.Wygląda to trochę jak autodiss niskich którzy sami mają problemy ze swoim wzrostem i muszą podbudować swoje ego, wymieniają 10-20 niskich którzy gdzieś zaszli ale na tych ich kilku kandydatów przypada np.1000 średnich
zwracam się do wszystkich, którzy z taką pewnością stwierdzają, że jego dzieci będą niskie/ niższe od niego.

#!$%@? znawcy genetyki

jak małżeństwo ma 4 dzieci, każda płci żeńskiej, to jakie jest prawdopodobieństwo, że następna będzie dziewczynka? 100% hehe, nie? no bo przecież widać czarno na białym, że taka reguła w tej rodzinie.

#!$%@?, specjaliści. ale się #!$%@?łem przed snem