Aktywne Wpisy
Kodzirasek +16
Zobaczcie co mi koleżanka napisała.To w końcu chodzi o wygląd faceta czy o to czy jest miły lub nie?Polki mają tak zryty beret social mediami,że już nie ma ratunku… ja często jestem dla niej bezpośredni i pisze wprost,żeby zeszła na ziemię,bo życie to nie film a ta pisze że jestem chamski XD.
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
MarianJanusz +51
jaka szkoda, że ten portal był zarządzany przez debili i zaliczył tak spektakularny upadek
wyobraźcie sobie jakie to by teraz było nieprzebrane źródło #grazynacore dla reszty internetu
wyobraźcie sobie jakie to by teraz było nieprzebrane źródło #grazynacore dla reszty internetu
Jestem niski (168cm here XD)
Żeby było śmiesznie, moja dziewczyna jest jeszcze niższa (155cm)
Zajebiście to musi wyglądać jak czasem podsadzam ją w supermarkecie żebyśmy mogli dosięgnąć do ostatniej półki.
#heheszkie #truestory #zwiazki #rozwepaski #niebieskiepaski #karzel
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Szczęścia życzę.
@wookasz98: Chyba popełnię samobójstwo, mam 179 cm, nie jestem mężczyzną przez to (╥﹏╥)
#!$%@? znawcy genetyki
jak małżeństwo ma 4 dzieci, każda płci żeńskiej, to jakie jest prawdopodobieństwo, że następna będzie dziewczynka? 100% hehe, nie? no bo przecież widać czarno na białym, że taka reguła w tej rodzinie.
#!$%@?, specjaliści. ale się #!$%@?łem przed snem