Aktywne Wpisy
maupishoon +17
Jest tu ktoś kto wyemigrował i zerwał kontakt z rodzicami? Mam bardzo przykrą sytuacje w domu. Moim marzeniem jest jak najszybciej, czyli jakoś po studiach pewnie, go opuścić oraz zacząć szukać szczęścia w innych stronach świata. W skrócie to w domu doznałem wiele cierpienia, wychowałem się w atmosferze awantur i wzajemnej nienawiści; codziennie były krzyki i wyzwiska pomiędzy matką skłóconą z teściami, codziennie alkohol, w domu brud i syf, bo tylko ja
farbowanylisek +23
Jestem niski (168cm here XD)
Żeby było śmiesznie, moja dziewczyna jest jeszcze niższa (155cm)
Zajebiście to musi wyglądać jak czasem podsadzam ją w supermarkecie żebyśmy mogli dosięgnąć do ostatniej półki.
#heheszkie #truestory #zwiazki #rozwepaski #niebieskiepaski #karzel
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
To że wam nie wychodzi w życiu nie zwalajcie na wzrost, lub jeśli macie te 180+ nie uważajcie że ci poniżej mają #!$%@?.
@ButtHurtAlert: Mówienie o "genetycznie wybrakowanych" w moim mniemaniu zakrawa lekko o faszyzm.
Zaczyna się od trywializowania - jemu czegoś brakuje, a kończy się na - żyć powinni tylko wysocy, najlepiej blondyni o niebieskich oczach, żeby im żony rodziły po 4 dzieci.
@wookasz98: Jaki atut jest w byciu wysokim, taki że się na zdjęciach wygląda lepiej?
@JudeMason: No właśnie i tu upada twój mit że wysoka osoba = zajebiste życie i pewna kariera. Bill Gates też jest poniżej 180cm. Nie przeczę że są wysokie osoby nie są inteligentne. Po prostu wzrost w dzisiejszych czasach nie ma