Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem niski (168cm here XD)
Żeby było śmiesznie, moja dziewczyna jest jeszcze niższa (155cm)
Zajebiście to musi wyglądać jak czasem podsadzam ją w supermarkecie żebyśmy mogli dosięgnąć do ostatniej półki.

#heheszkie #truestory #zwiazki #rozwepaski #niebieskiepaski #karzel

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 158
  • Odpowiedz
@JudeMason: No np. taki Putin, Hollande, Stalin, Lenin, Hitler, Berlusconi, Sarkozy, Mediediew etc. muszą/musieli mieć #!$%@? życie co nie? Przecież mieli poniżej 180cm.
To że wam nie wychodzi w życiu nie zwalajcie na wzrost, lub jeśli macie te 180+ nie uważajcie że ci poniżej mają #!$%@?.
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert: Ja Cię rozumiem i nie powinno byc tak jak ejst ponieważ w cywilizacji takie zachowania są prymitywne ale niestety tak wygląda rzeczywistość. Podane przez Ciebie przykłady to tylko dobrze wyeksponowane jednostki które jak zakładam posiadają/ posiadały #!$%@? silny charakter albo udało im sie wspiac na szczyt korzystając jako ten trzeci na walce kogutów. Ja nikomu nic nie radzę ale po prostu dziwie sie jak dorosła osoba którą widzi jak
  • Odpowiedz
Dokładnie tak bo Ci genetycznie wybrakowani mają ciężkie

@ButtHurtAlert: Mówienie o "genetycznie wybrakowanych" w moim mniemaniu zakrawa lekko o faszyzm.
Zaczyna się od trywializowania - jemu czegoś brakuje, a kończy się na - żyć powinni tylko wysocy, najlepiej blondyni o niebieskich oczach, żeby im żony rodziły po 4 dzieci.
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert: Nie pisałem że nie ma szans tylko że jest łatwiej jak jest się wyższym bo jest to oczywisty atut + masz dostępną większa pule. Napisałeś o bogatych i wpływowych osobach które nadrabiały tym swój niski wzrost.
  • Odpowiedz
@JohnFairPlay: To nie do mnie ten cytat jak coś, aczkolwiek popieram ;)
@wookasz98: Jaki atut jest w byciu wysokim, taki że się na zdjęciach wygląda lepiej?
@JudeMason: No właśnie i tu upada twój mit że wysoka osoba = zajebiste życie i pewna kariera. Bill Gates też jest poniżej 180cm. Nie przeczę że są wysokie osoby nie są inteligentne. Po prostu wzrost w dzisiejszych czasach nie ma
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert: "Zresztą #!$%@? nie jesteśmy już jaskiniowcami że trzeba sięgać po tego banana wyżej, wręcz przeciwnie ci niźsi mają mniejsze problemy np. ze stawami po 30rż" Powiedz to laską u których w profilach już jest zaznaczone że co najmniej 180 na pewno jak masz 168 to masz u nich szanse. Wyżsi szybciej zużywają sobie stawy bo wykorzystują je w trakcie zabawy z różowymi ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@patrz_polack: Nie tylko Polacy tak patrzą i z tym nie wyskakuj skoro niski wzrost nie jest według ciebie problemem dla faceta to jak myślisz dlaczego tak wielu ma na tym punkcie kompleksy czy nawet udziela się na tym portalu. Średnio raz w tygodniu można przeczytać historie OP jakie to życie jest #!$%@? bo jest niski przypadek nie sądzę.
  • Odpowiedz