Aktywne Wpisy

wykop +8
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
caviar1987 +119
Osiem lat batalii o drogę....
Już od ośmiu lat toczy się sprawa sądowa o ustanowienie tzw. „drogi koniecznej”. Sprawę zainicjował sąsiad, którego nigdy w życiu nie widziałem na oczy. Zamiast próbować porozumieć się z sąsiadami – od razu skierował sprawę do sądu.
Problem w tym, że jego żądania z biegiem czasu tylko rosły. Początkowo domagał się drogi o szerokości 3 metrów, ale gdy przepisy zaczęły wymagać szerszych dojazdów dla nowych inwestycji, zażądał 5 metrów
Już od ośmiu lat toczy się sprawa sądowa o ustanowienie tzw. „drogi koniecznej”. Sprawę zainicjował sąsiad, którego nigdy w życiu nie widziałem na oczy. Zamiast próbować porozumieć się z sąsiadami – od razu skierował sprawę do sądu.
Problem w tym, że jego żądania z biegiem czasu tylko rosły. Początkowo domagał się drogi o szerokości 3 metrów, ale gdy przepisy zaczęły wymagać szerszych dojazdów dla nowych inwestycji, zażądał 5 metrów
źródło: image
Pobierz

@Brofessor: tak, ta firma, ale ja wziąłem normalnie mój ochraniacz bokserki, chodzi po prostu o to żeby coś k------o mocno ugryźć. Under armour też ma jakieś swoje wynalazki.
no elo, popatrzcie na date wpisu. Troche BK z tych podstaw naukowych. Do tego przypominam, że byli też durnie, którzy obnosili się z tymi śmiesznymi opaskami ze świecidełkiem na środku. Powerbalance chyba. O albo jeszcze lepsze. Te maski do nurkowania, które kilku sportowców reklamowało. Głupota roku 2015. Jeszcze kij ze sportowcami, bo oni dostają za to kasę. Ale kupić takie coś za własne (nie małe)
Placebo? Dobry dzień? Poprzednio nie miałeś dobrego dnia? Inna faza księżyca? Albo faktycznie działa. Darmowe 10 kg to bardzo bardzo dużo... Hmmm... Dlaczego każdy sportowiec tego nie używa? Hm... Dziwne... I na dodatek używają sztuczek do sprzedawania tego. Po co, skoro powinno się samo bronić.
Potem było tylko gorzej, przez 2 tyg redukcji zrobiłem 1x190 kontrolnie i było słabo. Teraz tydzień przerwy, ale i tak byłem po całym dniu pracy przy remoncie. Przez większość czasu od ostatniego maxa nie robiłem nic co mogłoby pozytywnie wpłynąc na wynik.
To działa na prostych odruchach neurologicznych.
Marketing tej firmy mnie śmieszy (te ich filmy typu "tylko
Może odpocznę jeszcze tydzień i znowu dołożę 10kg? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
I nie robię tak każdej serii tylko te w których mam robić 1powt na wysokim %rm, czyli aktualnie bardzo rzadko