Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich, prosiłbym was o opinie, w szczególności część mirków z działu #motoryzacja
Otóż zamierzam sobie kupic audi A6 C5 myśle nad silnikiem 2.4 V6 oczywiście w gazie lub 2.5 TDI. W związku z czym chciałbym usłyszeć waszą opinie o aucie, wrażenia i ogólnie czy polecacie maszynke :D
#audi #opinia
Judalke - Witam wszystkich, prosiłbym was o opinie, w szczególności część mirków z dz...

źródło: comment_Q7lAI66rX6VcawcWNT26mlJO2oQvkYjb.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Judalke: wszystkie wersje 2.5 TDI są kiepskie. Nowsze wersje trapi tylko mniej usterek. Nawet wczesne wersje 2.0 TDI są lepsze od 2.5. Do tego spalanie nieadekwatne do mocy.
  • Odpowiedz
LPG zostawi mniej miejsca w bagażniku

@anonim1133: pod warunkiem, że ktoś kupuje auto, żeby wozić w nim kartofle na targ, ale do takich zadań kupuje się raczej kombi.. No bo oczywiście dojazdówki nie istnieją, zamiast pełnowymiarowego koła... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Judalke: z ON daj sobie spokój. Cholera wie, ile to ma nalatane, ile razy było kręcone a koszt przejechania 100km większy zawsze niż na LPG. Jeśli koniecznie chcesz
  • Odpowiedz
@anonim1133: mam bagażnik w sedanie 400L, mam dojazdówkę, jestem w stanie robić spore zakupy i jestem w stanie się pomieścić na wakacje do bagażnika. Jeszcze jakieś pytania? Chyba, że z logiką jesteś na bakieri nie umiesz docenić kosztów przejechania 100km na ON i LPG przy odjeciu miejsca na dojazdówkę.... Argument z bagażnikiem przy LPG zawsze mnie r---------a.. xD

@Judalke: V6 w każdym aucie ma jakieś swoje wady. Jesli
  • Odpowiedz
@Zielony34 nie wszystkie auta mają takie duże bagażniki. Fakt, w sedanie który mamy w domu trochę rzeczy się pomieści. Ale w moim rodzinnym kombi ledwo torba z zakupami wchodzi jak jest zapas w bagażniku.
  • Odpowiedz
No bo oczywiście dojazdówki nie istnieją, zamiast pełnowymiarowego koła... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Zielony34: Ja kuszę los i jeżdżę tylko z zestawem naprawczym. Nie bardzo mam możliwość wożenia dojazdówki, mam w serii zamontowane spore heble Brembo i żadna nie podejdzie (podobno nawet spora część alu 17 nie wchodzi, jak będę szukał felg na lato to tylko odbiór osobisty mnie czeka), kapeć z przodu z dojazdówką kończyłby
  • Odpowiedz
@Krzemol: no nie wiem, jak to jest z zestawami naprawczymi i ile to jest warte, ale ja bym nie mógł sobie na to pozwolić, bo oprócz jazdy w mieście, latam na delegacje, czy odwiedziny do rodzinnego miasta oddalonego o 270km.

Pocieszę Cie tylko, że przez 10 lat posiadania prawka, tylko raz złapałem kapcia... Przy 110km\h. Na A4. Nie polecam uczucia... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz