Aktywne Wpisy
kryspin_69 +173
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +199
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Otóż zamierzam sobie kupic audi A6 C5 myśle nad silnikiem 2.4 V6 oczywiście w gazie lub 2.5 TDI. W związku z czym chciałbym usłyszeć waszą opinie o aucie, wrażenia i ogólnie czy polecacie maszynke :D
#audi #opinia
@Judalke: chyba najgorszy diesel od VW ( ͡° ͜ʖ ͡°) Każdy samochód z tą jednośtką (V6) ma zawsze niższą cenę.
@anonim1133: pod warunkiem, że ktoś kupuje auto, żeby wozić w nim kartofle na targ, ale do takich zadań kupuje się raczej kombi.. No bo oczywiście dojazdówki nie istnieją, zamiast pełnowymiarowego koła... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Judalke: z ON daj sobie spokój. Cholera wie, ile to ma nalatane, ile razy było kręcone a koszt przejechania 100km większy zawsze niż na LPG. Jeśli koniecznie chcesz
@Judalke: V6 w każdym aucie ma jakieś swoje wady. Jesli
@Zielony34: Ja kuszę los i jeżdżę tylko z zestawem naprawczym. Nie bardzo mam możliwość wożenia dojazdówki, mam w serii zamontowane spore heble Brembo i żadna nie podejdzie (podobno nawet spora część alu 17 nie wchodzi, jak będę szukał felg na lato to tylko odbiór osobisty mnie czeka), kapeć z przodu z dojazdówką kończyłby
Pocieszę Cie tylko, że przez 10 lat posiadania prawka, tylko raz złapałem kapcia... Przy 110km\h. Na A4. Nie polecam uczucia... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Judalke: Pomysl nad 2.7 BiT