Wpis z mikrobloga

Jak nawet sąd orzeknie, że Żuk powinien być odwołany i będą przyspieszone wybory to PIS ma zagwarantowaną przegraną w Lublinie. Ludzie się zmobilizują i pójdą masowo głosować na inne opcje polityczne, tylko po to, żeby pisowiec nie został prezydentem.
#lublin
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@insejn: No widzisz, tak samo ja mogę powiedzieć że nie podoba mi się że remontowana jest ulica pod Twoim domem a nie pod moim... Jak tak będziemy myśleć to niczego nie osiągniemy, nie tylko w mieście ale i w całym kraju.
  • Odpowiedz
@insejn: ok, Twoje prawo. Boomu inwestycyjnego po lotnisku i S17 nie zauważyłes? Na moim przykłądzie - w 2006 zaczynałem pracę w IT w Lublinie. Było 3 duże firmy, razem poniżej 300 osób zatrudniały. 11 lat później firm jest pierdyliard, i zatrudniają w sumie 4-5 tysięcy osób.

Z basenem czy stadionem można się kłócić, ale infrastrukturę ogarnął w końcu. Przez te kilkanaście lat jak w Lublinie trwały przepychanki między Świdnikiem a
  • Odpowiedz
@tell_me_more: szczerze mowiac nie za bardzo, bo nie szukalem pracy wiec moze nie mialem okazji go zauwazyc, tak czy inaczej przyjdzie czas, ze dlugi trzeba bedzie splacic i wtedy bedzie dopiero bida
  • Odpowiedz
@TenebrosuS,
@Madio418, nie będzie żadnego komisarza i nie będzie żadnych przyśpieszonych wyborów. Żeby Żuka uwalili ze stanowiska, to musi być prawomocny wyrok. W tej chwili Żuk planuje się odwołać, zanim sąd rozpatrzy odwołanie,to będą nowe wybory. Decyzja wojewody jest tak naprawdę pijarowa, pójdzie informacja między ludzi, że Żuk został odwołany ze stanowiska, ale mimo to i tak spokojnie do siedzi na swoim stanowisku do wyborów.
  • Odpowiedz
ale infrastrukturę ogarnął w końcu.

@tell_me_more: tylko szkoda, że ta "ogarnięta infrastruktura" jest pełna niedoróbek, idiotyzmów i po prostu kiepskiej jakości.

Nie powiem, też popierałem Żuka i głosowałem na niego dwukrotnie. Ale odkąd zacząłem dokładniej przyglądać się temu co robi, doszukiwać się innych opinii, informacji normalnie niedostępnych to zacząłem zauważać, że większość "tego dobrego" to jest pudrowany trup. To jest po prostu smutne, fajnie, że dużo się dzieje, ale aż
  • Odpowiedz
@Madio418: Podziwiam Twój optymizm.. Wielu ludzi tutaj głosuje na pis.. Gdy pisior zostanie prezydentem to lublin znowu zatrzyma się w rozwoju.. Odkąd, żuk nie został prezydentem to lublin to był skansen.
  • Odpowiedz