Aktywne Wpisy

Negaigoto +290
Mirki i Mirabelki. Taka jest afera. Zarządcą stwierdził, że świetnym pomysłem jest ustawienie kosza na śmieci tuż przed grobem mojego Taty, bo starsi Parafianie domagali się większej ilości mniejszych śmietników. Czy ktoś pytał mnie o zdanie? Nie. Czemu w takim razie nie ustawili tego śmietnika przed grobem osoby, która tak tego potrzebuje?
Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać,
Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać,
źródło: 1000032560
Pobierz
JimLahey88 +107
źródło: 1761502518423747912
Pobierz

#lublin
Z basenem czy stadionem można się kłócić, ale infrastrukturę ogarnął w końcu. Przez te kilkanaście lat jak w Lublinie trwały przepychanki między Świdnikiem a
@Madio418: nie będą, będzie komisarz do normalnych wyborów.
@Madio418, nie będzie żadnego komisarza i nie będzie żadnych przyśpieszonych wyborów. Żeby Żuka uwalili ze stanowiska, to musi być prawomocny wyrok. W tej chwili Żuk planuje się odwołać, zanim sąd rozpatrzy odwołanie,to będą nowe wybory. Decyzja wojewody jest tak naprawdę pijarowa, pójdzie informacja między ludzi, że Żuk został odwołany ze stanowiska, ale mimo to i tak spokojnie do siedzi na swoim stanowisku do wyborów.
@tell_me_more: tylko szkoda, że ta "ogarnięta infrastruktura" jest pełna niedoróbek, idiotyzmów i po prostu kiepskiej jakości.
Nie powiem, też popierałem Żuka i głosowałem na niego dwukrotnie. Ale odkąd zacząłem dokładniej przyglądać się temu co robi, doszukiwać się innych opinii, informacji normalnie niedostępnych to zacząłem zauważać, że większość "tego dobrego" to jest pudrowany trup. To jest po prostu smutne, fajnie, że dużo się dzieje, ale aż
@TenebrosuS: nie będzie komisarza bo się będzie odwoływać i tak zleci do wyborów, i bardzo dobrze