Wpis z mikrobloga

@BrianEno: A pamiętasz akcję jak wielki król aukcji @Perlo chwalił się tym, że nastraszył dzieciaka policją i chciał rozmawiać z jego rodzicami xD

Nawet nie będę wspominał o organizacji ostatniego turnieju XDDD
@Chcesz_Pomarancze: tak, dlatego ze 100 osob ze mna juz handlowalo xD
@tRNA: A czyli popierasz zlodziejstwo? xD A organizacja turnieju czemu Ci nie pasowala? Przypomne tylko ze nie przypominam sobie zebys zaproponowal swoja profesjonalna pomoc xD Jestes jakims nierobem piwniczakiem i sie #!$%@?? xD
@tRNA: No bo #!$%@? sie do rzeczy ktore zrobilem ze slusznych powodow, albo do organizacji ktora nie byla nigdy zla i robimy to za darmo dla spolecznosci. Mozesz mnie nie lubic, mam to w #!$%@?, ale chociaz ogarnij do czego sie #!$%@?.
@Perlo: swój tag perlotrade otworzyłeś rok i 3msc temu dokonałeś aż 100 transakcji czyli około 6-7 transakcji na miesiąc (pomińmy temat że możesz kłamać i nie wszystkie transakcje były tylko na mirko) a tag csgo spamujesz czasami 2-3 razy dziennie. Dodatkowo dodam że twój tag perlotrade obserwuje aż 8 osób . Uwzględnię też twoja agresje pod tagiem csgo gdzie wszystkich wyzywasz i się wielce oburzasz jak ktoś zada głupie pytanie lub
@Chcesz_Pomarancze: #!$%@? obliczen ze az sie przegrzales chyba xD
wiesz ze z tych 100 osob (liczba z dupy bo tygodniowo z 5-10 osob ze mna handluje z wykopu) czesc regularnie mi cos sprzedaje?

@jegeradam: Ale nie porownuj mnie do goscia co #!$%@? kase. Ja nawet jak nam zbanowali betadvisora za 3000zl to wylozylem ze swoich pieniedzy zeby ludzi nie zostawic z niczym.