@avruk: @MieszkoOstatni: żeby ludzie wreszcie przejrzeli na oczy i zobaczyli jak są oszukiwani przez obecnych rządzących. Kiedyś na pewno do tego dojdzie tylko oby nie za późno...
@MieszkoOstatni: W takim że niektórym ludziom się wydaje że PiS dobrze rządzi krajem podczas gdy nie tylko zabierają ludziom wolność i niszczą instytucje państwa prawa ale także się nie znają na ekonomi i nie rozumieją polityki zagranicznej oraz robią wszystko pod publiczkę, nie zastanawiając się nad długofalowymi konsekwencjami ich akcji.
@TouchFluffyTail: no to grubo W rumuni rząd zalegalizował korupcja a jak u nas 2 lata temu zalegalizowano korupcje przez skrócenie okresu przedawnienia to nikt nawet nie pisnął
@stekelenburg5: z tego co kojarze to wydłużyli znowu do 10 lat. ale co ja tam wiem. Jak dla mnie powinni zacząć ścigać ludzi co malwersowali pieniądze ze startupów. To są dopiero jaja.
No przrciez u nas sa takie protesty, kodu nie widziales ? W tvn i na wyborczej mowioni, ze miliony wyszly xDDD. Nie wygladalo to jak na obrazku, ale skoro powiedzieli, ze miliony to tak bylo.
źródło: comment_x2nmJxYLeYaCLSclipQ7KT9js5zN8uan.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
W rumuni rząd zalegalizował korupcja a jak u nas 2 lata temu zalegalizowano korupcje przez skrócenie okresu przedawnienia to nikt nawet nie pisnął
No przrciez u nas sa takie protesty, kodu nie widziales ? W tvn i na wyborczej mowioni, ze miliony wyszly xDDD.
Nie wygladalo to jak na obrazku, ale skoro powiedzieli, ze miliony to tak bylo.