Wpis z mikrobloga

@marek_antoniusz: każdy w końcu ogarnia, ze wykop to w 49% piaskownica autystycznych dzieci w 24% teren obrzucania się gównem "bo ktoś myśli inaczej" "bo śmie śmieć" "bo wyróżnia sie z tłumu i dorobił sie złodziej" 24% stulejarnia i 3% zostaje tych normalnych userów
W końcu albo się zmęczysz, albo w------z albo witki ci opadną. I odejdziesz. Jak praktycznie wszyscy najlepsi.
  • Odpowiedz
@marek_antoniusz: @Sudokuu był najlepszy śmieszek. Pamiętam jak opisywał swoje miłosne podboje wietnamski j----a xd innych jego zarzutek już nawet nie pamiętam, ale zawsze śmieszyło, swoją drogą poleciał za jakąś grubszą aferę i nigdy chyba się nie dowiem o co tam naprawdę chodziło. @Niedokonczone_Zdani vel. @Audiomachine vel. parę innych kont których nicków już nie pamiętam to był mój ulubiony użytkownik, bez kitu. Oprócz tego @fasfsrheeahgdfhds2 - też
  • Odpowiedz
@najman:
No nie wiem, vivo ostatni wpis robi 4 miechy temu, a nagle miesiąc po tym jakiś random pisze, że zmarł. I, że by sobie żartów nie robił, bo jest tu 8 lat. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogólnie wiem, że powstał wpis o tym, że ma raka, ale ten drugi link jakiś taki mało wiarygodny.
  • Odpowiedz