Wpis z mikrobloga

@ToTrocheBardziejSkomplikowane: Nie pamiętam dokładnie już o co chodziło, jakaś dyrektywa unijna na podst której można odsprzedawać klucze, w każdym razie nie jest to sprzedawanie wielokrotnie tego samego klucza, kupiłem dla jednej firmy Office po taniości z tego typu aukcji - było to w zeszłym roku i nie skarżą się, że przestało działać ;)
  • Odpowiedz
@ToTrocheBardziejSkomplikowane: Było milion razy to tłumaczone, to z allegro masz naklejkę COA także spoko, tylko że ją nalepisz i już na innym urządzeniu nie będzie legalne, tylko na tym, na którym nalepisz naklejkę, na PC to pół biedy bo wymienisz części i nadal możesz na nim jechać, gorzej z lapkami. Osobiście mam wersję BOX za którą dałem 450 zł i mogę ją odinstalować i zainstalować na innym urządzeniu bez problemu.
  • Odpowiedz
@ToTrocheBardziejSkomplikowane: Powinny, zresztą, żaden problem kupić COA ze swoim kodem, no ale to już podróbki, te z aukcji też nie wiadomo jakiego są pochodzenia... Podobno policja nie czepiać się aż tak, jeśli na urządzeniu jest taka naklejka, ale głowy nie daje, że służbista nie wyśle zapytania do M$.
Większość samych kodów to kody studenckie, także po pierwsze z terminem ważności, a po drugie tylko dla studentów, także w firmie taki
  • Odpowiedz