Aktywne Wpisy
Bully37 +479
#mecz Mecz komentuje Komentator, który zakończył Karierę komentatora po Finale MŚ w 2022 roku.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Siemabro +28
Czy @wykop @a__s zrobicie coś więcej z @SuperPasozyt ?
Typ pokazuje publicznie obrażające perwersyjne grafiki.
Mam prawdziwą nadzieję że nie skończy się to tylko na banie ale do gry wejdą służby.
Nie wchodzę na wykop i tag #mecz po to aby oglądać tak brutalne obrazki szczególnie te ze zwłokami,to może zostać w głowach użytkowników i
Typ pokazuje publicznie obrażające perwersyjne grafiki.
Mam prawdziwą nadzieję że nie skończy się to tylko na banie ale do gry wejdą służby.
Nie wchodzę na wykop i tag #mecz po to aby oglądać tak brutalne obrazki szczególnie te ze zwłokami,to może zostać w głowach użytkowników i

źródło: comment_Qq8tipJ6Qya8JlWXakbipI6G0DqfbDE6.jpg
Pobierzźródło: comment_o4p6C34xd9IL3wlxeMuDskPCdiZ1y3jL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_CepGU9SeS6s2xiVPFaElhzYuHU3jQ8G2.gif
PobierzJa wiem, że jesteś zielonym trollem ale jednak to tutaj zostawię, żeby czasem ktoś z rozpędu nie wziął twoich bredni na poważnie.
http://ciekawostkihistoryczne.pl/2016/03/01/krew-100-milionow-ofiar-na-rekach-sprawdzamy-ile-osob-zamordowal-jozef-stalin/
@layla__: Wiem że jesteś pomarańczowym trolem, ale zostawię to może tutaj, żeby ktoś z rozpędu nie wziął takich debilizmów na poważnie. Jakim trzeba być kretynem, żeby uwierzyć, że Stalin zamordował 100 mln ludzi w kraju, który liczył w momencie obejmowania przez niego władzy 129 mln ludzi, następnie stracił 27-29 mln ludzi w wyniku II WŚ a następnie wygrał tę wojnę z Hitlerem.
Więc żeby uwierzyć w te 100 mln to
Ruski trol
IIWŚ została wywołana zarówno przez Hitlera jak i Stalina. Zaskakujące , że ludzie w XXI wieku tego nie widzą.
@KonradLuzik: Wojnę rozpoczął Hitler. I to on przekształcił ją w wojnę globalną. Stalin ma w tym jakieś tam swoje zasługi, ale sa one znacznie mniejsze, niż hitlerowskie. Np nie wszedłby do Polski od wschodu, gdyby ruszyły się wojska alianckie na zachodzie. Czyli nie bawiłby się w hienę na trupie Polski. Cos
Takie trochę pitu pitu. Równie dobrze mogę napisać, że gdyby Stalin nie dogadał się z Hilerem co do podziału Europy, to Hitler nie udeżyłby na Polskę i wojna by nie wybuchła. Do operacji Barbarossa Stalin był sojusznikiem Niemiec. Dzięki paktowi dwóch diabłów, Niemcy mogły "jednoczyć Europę na Zachodzie". Wojna między III Rzeszą i ZSRR to po prostu bandyckie porachunki za które odpowiedzialni są bandyci. Po obu stronach. Nie ma
@KonradLuzik: Oczywiście oderwałeś się od