Wpis z mikrobloga

@Axtezim: a kiedy odłączony od ładowarki? Ja mam Samsunga galaxy s7 i bardzo podobnie trzyma bateria, może ciutkę gorzej, tak między 4-5h SOT. Zauważyłem jednak, że sporo baterii wpiernicza nawet jak się nic nie robi i w sumie czy używam, czy nie to wieczorem mam podobnie mało %.
Dziewczyna ma mi5 i mniej więcej te 5h spokojnie wyciąga.
  • Odpowiedz
@Axtezim: no to ładnie. Ogólnie mam wrażenie, że xiaomi dobrze trzyma właśnie przez różne systemy oszczędzania energii na miui, ale zauważyłem, że np. jak wyślę coś dziewczynie na whatsappa gdy siedzi obok to powiadomienie potrafi jej przyjść po paru minutach (2-3 minuty). Coś za coś.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@bodzi_dzwunik no właśnie gro tych ustawień trzeba w ogóle ręcznie ustawiać, co kto lubi jednym nie chcę się w tym grzebać, dla drugich spoko bo można wszystko sobie spersonalizowac, o Twojej odpowiedzi dostałem powiadomienie po 2 min, niby późno ale z drugiej strony wykop to nie poród ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Axtezim: nie wiem jak wy to robicie, mam już drugi mi5, rozne Romy, nigdy nie miałem więcej niż 4h SOT. Używam tasker, w momencie wyłączenia ekranu wszelką aktywność jest wyłączona. Żadna zbędna aplikacja nie wybudza mi telefonu.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@jac76 no ja 2 tyg mam, i też póki co jestem zadowolony, pamiętaj że bateria potrzebuje parę cykli by być w 100 % wydajna. Jestem ciekaw jak to po roku, dwóch będzie wyglądać ;)
  • Odpowiedz