Aktywne Wpisy

annlupin +12
że tak zapytam nieśmiało jakie muzyczki do wina najlepiej
źródło: annlupin0098890
Pobierz
LamajHarma +27
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin0098890
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zapłaciłem 281.38 $, ale pieniądze wróciły i zamówienie czeka dalej na płatność, więc pewnie zrezygnuje z dalszych prób zamówienia.
Gdzie teraz najtaniej kupie mi5 z gwarancją w Polsce, ewentualnie bez gwarancji w Polsce? Dzięki z góry za pomoc.
Mi5 w PL z sensowna gwarancja to albo oficjalna dystrybucja albo ibg, nie wierze w zadne zapewnienia januszowych firm GSM o gwarancji 24m w Polsce. Bo jakim niby cudem.
Jak chcesz najtaniej bez gw i z uniknieciem vat to goldway na ali.
A jaki futerał polecacie i szkło ? Futerał ma za zadanie chronić przed przypadkowymi upadkami.
Naprawdę wykupiłeś dodatkową gwarancję w Ali?
http://www.wykop.pl/wpis/21302899
@mirkov24
A cos wiekszego heh... przeciez oni tez kupuja u posrednikow, wiec pewnie dogaduja sie w kwestii ewentualnych napraw. Lub zalatawiaja to tak jak ty i ja gdy kupisz u chociazby goldiego. No niestety to wolna amerykanka.
Ajfony też apple składa z używanych części, daje nowe obudowy i opycha dalej jako refurby i nikt nie narzeka
To teraz gdzie mam zamówić, żeby nie było znowu wtopy...
@mirkov24: Najbezpieczniej i z gwarancją + ochronę od VATu można kupić na ibuygou tylko wtedy cena to 274$ z szybką dostawą DHL.
Gwarancja w Chinach z w miarę działającym supportem to Banggood (za 215$+ubezpieczenie od VAT) i Gearbest (222$, albo może wpaść VAT).
To tylko za styczeń jak rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamiętaj że ubezpieczenie VAT na BG nie jest pełne, powyżej 100$ to tylko 50%zwrotu