Aktywne Wpisy

Plotkova99 +40
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

PorkaTurbo +131
#obrazyporka #sztukadoyebana Władimir Dawydenko (Владимир Давыденко) to współczesny rosyjski malarz z Lipiecka w Rosji. Tworzy w różnych gatunkach: pejzaż, maryny, portret, martwa natura. Szczególne miejsce w twórczości Dawydenko zajmuje temat rosyjskiego monastycyzmu. Analizując jego twórczość trudno powstrzymać się od porównań z rosyjskimi klasykami Iwanowem, Szyszkinem, Perowem, czy Repinem.
#obrazy
#obrazy
źródło: 01 Vladimir Davydenko - May Day (2025) 2
Pobierz

@AnonimoweMirkoWyznania: może warto poszukać poza rodzajem ludzkim? Bo w tym momencie ograniczyłaś sobie wybór do chłopców <12 lat i warzyw (chociaż oni pewnie polerują petarde w myślach)
: szukaj takich bez rąk.
@Beto: wrzuciłabym link do pewnego filmiku na efukt, ale się powstrzymam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: xD xD xD xD
Ciekawe co Ty możesz dać od siebie... Mając wyłącznie wymagania nigdy nikogo porządnego nie znajdziesz. Mężczyźni (podkreślam mężczyźni) nie znoszą takich roszczeniowych lasek jak Ty.
Miłość to nie casting, wymienione przez Ciebie cechy odkrywa się na przestrzeni lat, po przeżyciu w związku lepszych i gorszych momentów, a nie od tak.
Ponadto te cechy wynikają także ze stosunku kobiety do mężczyzny, więc może zacznij zastanawiać się jak być najlepszą wersją