Wpis z mikrobloga

@tosyu: to niech se #!$%@? zatrudnią moda na nocną, dadzą limity na plusy albo coś. Jeśli faktycznie ci co plusowali będą mieli problemy to osobiście będę kręcił z tego inbę i wspomogę finansowo na jakiegoś adwokata.
Sam musiałem oglądać jakichś fagasów wytarzanych w gównie, bo moderacja spała. Teraz będą procesami straszyć.
  • Odpowiedz
@konsumpcjusz Stary ale co ty wymagasz XD od wczoraj masz tu konto? XD jeszcze może byś chciał żeby stronniczy nie byli, trzymali się własnych regulaminów a apka mobile się nie #!$%@?ła jak gimnazjalistki na oazie chrześcijańskiej

XD już to widzę
  • Odpowiedz
@tosyu: @konsumpcjusz: ostatnio natomiast (przed aferą pedofilską xD) ktoś wrzucał zdjęcia maltretowanych psów. Przecież to trzeba nie mieć za grosz rozumu, żeby nie ogarnąć jednego czy dwóch modów na nocną zmianę, jakby dobrze poszukali, to by nawet znaleźli kogoś, kto robiłby to za darmo, bo "fejm". Nie wiem czy gdziekolwiek indziej na świecie istnieje tak duży portal, który jest tak żałośnie, niespójnie i nielogicznie prowadzony jak wykop.pl pod
  • Odpowiedz
@Pete1: jeśli nie są w stanie poświęcić czasu by jakiś coder w 5min rozwiązał problem załączania gif-ów z gfycat, czy generalnie filmów (tak 5-minut, jestem ekspertem) i innych gówno-bugów to nie licz by ogarneli moda na noc czy na weekend :)
  • Odpowiedz
@tosyu: @Pete1: @konsumpcjusz: Czego wy się spodziewacie po moderacji jak zwykłych tagów nie są w stanie naprawić a co dopiero moda na nocną lub jakieś konwertery na kiju.

OD tylu lat jestem użytkownikiem wykopu ale żeby banować za własną funkcję którą dali w kod strony to już totalne dno
  • Odpowiedz