Wpis z mikrobloga

@KLIFord: no nie wiem jak to dokladnie teraz jest tez dokladnie nie pamietam ale z rok temu wprowadzili wlasnie mikrotanskacje POMIMO ŻE JEDEN Z TYCH KUTASÓW obiecywał ze nigdy z tej gry nie zrobi pay2win , pododawali jakies skiny broni z bonusami ulatwiajacymi granie itd..(W J-----J GRZE KTORA NIE JEST FREE TO PLAY) nie mowiac o tych j------h płatnych DLC ktorych jest w c--j a darmowy content to zajmuje tam
  • Odpowiedz
@DAMONSTER oj to szkoda. Właśnie zobaczyłem parę scen z gry i mi się spodobało ale jak można płacić i mieć ułatwienia w grze to dam sobie spokój bo to nie to samo szkoda szkoda ;(
  • Odpowiedz
@KLIFord: samą podstawką można grać ew kupić tam jedno/dwa dlc na bronki i dodatki ale to co przedmówca powiedział to czysta prawda.
jak chcesz to mozesz probowac grac po cichu na najwyzszych poziomach trudnosci i nawet sie da
ale tych n---------------h etapow na najwyzszym to c---a nie zrobisz bez granatnikow z dodatkow
najgorsze jest to ze nie da sie kupic paczki z wszystkimi dodatkami (nawet goty nie ma wszystkiego)
ba,
  • Odpowiedz
@Qwertyzxcv ok przekonałes mnie na wydanie tego 1. A czy będę miał z kim i kiedy (bobo ma 2 miesiące ) to się okaże ;-( aaaa ale mam problem bo nie widzę guzika do kupna za 1 .. jak coś tam u góry to 1+ dlc za 4 łącznie?
  • Odpowiedz
@Qwertyzxcv: kojarzysz może czy jak teraz kupię wersję za 6$ a mam już podstawkę to zainstalują mi się same dodatki czy może oddzielna wersja GOTY czy może będzie problem i trzeba wywalić podstawkę?
  • Odpowiedz
@xeperek: wersja goty z tego co pamietam nie wyświetla się jakoś specjalnie w bibliotece steam
to są po prostu dodatki, a sama gra po ich dodaniu powinna działać normalnie
na 80% wydaje mi sie ze nic nawet ci nie dociagnie
  • Odpowiedz