Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +115
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Otrzymałem kosztorys (główny cel). Wygląda następująco. Zastanawiające są dekoracje za 12 000 zł. Mam nadzieję, że zobaczę w sobotę te dekoracje za tyle kasy. Co do kabaretu - nie będą to żadne osoby zewnątrz, kabaret organizują uczniowie. Po co 1000 zł na organizację kabaretu przez uczniów też może być zastanawiające, jego tematem ma być mniej więcej "śmianie się z nauczycieli", w każdym razie nie będzie wymagał żadnych rekwizytów ani specjalnych strojów. O innych kosztach trudno mi mówić. Coś tam słyszałem, że wynajęcie ochroniarza to jakieś 400 zł w pubie czy coś. Tutaj chyba nie potrzeba aż tak silnej "ochrony", a jedynie sprawdzających listę. Macie wykaz, możecie przeanalizować. Ja jeszcze po studniówce się do tego odniosę. Może będą fajerwerki, fontanna czekoladowa i coś jeszcze - w końcu takie dekoracje to mogą rzeczywiście kosztować. Czekam na waszą ekspertyzę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ps. Jeśli macie pomysły, co dalej z tym robić (bo już widzę jakie są opinie na temat kosztów) to piszcie w komentarzach. Dowód na wydatki już jest, tak więc myślę, że można coś wymyślić.
#studniowka #zalesie #oszukujo #januszebiznesu
Jeszcze pytanie. Co jeśli każdy dostanie film i zdjęcia na płycie cd/dvd? O ile wyższy jest koszt w przypadku wykonania takiej usługi?
To tak samo jak ze ślubem, czy kogoś dziwi fotograf na ślubie za 3-4 k zł? Nikogo, a
Powiem Ci jak to było jakieś 8 lat temu, czyli Dni #!$%@?ów 2009 :)
Studniowka w szkole w Sali gimnastycznej, ozdoby: w #!$%@? balonów oraz płachty jakiegoś tam materiału , cena około 2-3k zł.
Studniówka na 400-450 osób.
Impreza główna na sali gimnastycznej,a a poczestunek i alko % w salach gdzie się uczyliśmy, sale dekorowaliśmy sami, sale w ktorej jedlismy też sami, catering zamawiany, alko we
Generalnie wyruchali Was na wszystkim prócz: kamery, foto, kwiatków, zaproszeń (o ile każdy miał zaproszenie a nie tylko dla nauczycieli). :) Ja bym sie kłócił, bo ktoś sobie kieszeń napycha
Wiem co mówię od kilku lat organizuje eventy okolicznościowe (głównie wesela). Nie czytałem poprzednich wpisów więc zapytam: czy to ogarnia jakiś profesjonalista w sensie ktoś kto robi takie rzeczy na codzień? Zapytaj co wchodzi w skład tej dekoracji.
- dekoracja sali, 12 000 zł. Ceny zaczynają się od 1 000 zł. Za 5 000 zł można super udekorować salę weselną.