Aktywne Wpisy

ish_waw +484
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gobi12 +192
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

@MINDGAME: Tak, to na pewno przez to, że jesteś wyższy.
@MINDGAME: mitomania lvl ekspert, nie jestesmy pępkami świata, dopóki nie jestes rozpoznawalnym celebrytą to niczym na ulicy nie roznisz się od swojego sąsiada
@Prokurator1990 : Nie napisałem klasa xD Napisałem, że wcześniej czułem się jak robak jak z tego mema, że ona woli usiąść obok żula. Nie wyglądam na akwizytora, bardziej na jehowego xd
@Duze_p--o: Na jehowego może wyglądałem.
@DannyMurillo: Mam to całe ŁZS i ludzie odwracają zazwyczaj zwrok, siadać nie siadają bo świeci się gębą od sebum i ciężko coś z tym zrobić
@MINDGAME: o ile nie jestes orzygany i osrany i nie wyglądasz na wykopka od 'uuuuu tak srednio bym powiedział', to nikt nie patrzy na ciebie z obrzydzeniem, przestan tworzyc w glowie projekcje, bo widac tylko ze masz poczucie wlasnej wartosci na minusie mocno
@yacolek: może i mam na minusie, ale w końcu o to ja siedze w swoim ciele i obserwuje. Rozmawiam na studiach i nie którzy patrzą na moje blizny zamiast w oczy :(