Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

i patrzyły na mnie (podniosły wzrok, co się nie zdarzało), to taka przykładowa sytuacja a było tego więcej na przykład w komunikacji miejskiej. W ogóle w autobusie też jakoś inaczej na mnie ludzie patrzyli, jakby z szacunkiem i dosiadali się o dziwo.

@MINDGAME: mitomania lvl ekspert, nie jestesmy pępkami świata, dopóki nie jestes rozpoznawalnym celebrytą to niczym na ulicy nie roznisz się od swojego sąsiada
  • Odpowiedz
  • 1
@Primusek: Podobnie w sumie.
@Prokurator1990 : Nie napisałem klasa xD Napisałem, że wcześniej czułem się jak robak jak z tego mema, że ona woli usiąść obok żula. Nie wyglądam na akwizytora, bardziej na jehowego xd
@Duze_p--o: Na jehowego może wyglądałem.
@DannyMurillo: Mam to całe ŁZS i ludzie odwracają zazwyczaj zwrok, siadać nie siadają bo świeci się gębą od sebum i ciężko coś z tym zrobić
  • Odpowiedz
Chodziło mi o zwykle patrzenie bez obrzydzenia

@MINDGAME: o ile nie jestes orzygany i osrany i nie wyglądasz na wykopka od 'uuuuu tak srednio bym powiedział', to nikt nie patrzy na ciebie z obrzydzeniem, przestan tworzyc w glowie projekcje, bo widac tylko ze masz poczucie wlasnej wartosci na minusie mocno
  • Odpowiedz
  • 0
@DannyMurillo: No na pewno ją nie pisałem że garnitur pomoże, a swobodnie się w nim czułem. No tak dermatolog pomoże, ale który z kolei? 12 lat się z tym mecze!
@yacolek: może i mam na minusie, ale w końcu o to ja siedze w swoim ciele i obserwuje. Rozmawiam na studiach i nie którzy patrzą na moje blizny zamiast w oczy :(
  • Odpowiedz