Aktywne Wpisy

xydeN- +84
Kamila o której mowa w mailu, to Kamila Wawrzyniak, jej konto na instagramie zostało usunięte wczoraj po wypłynięciu informacji, że jej nazwisko pojawia się w aktach Epsteina
Samo imię Kamila pojawia się kilkukrotnie w mailach w różnym odstępie czasowym
Kamila w 2004 roku była maturzystką i już w tamtym czasie zaczęła karierę modelki m.in w Paryżu
Oprócz Kamili Wawrzyniak w mailach przewinęło się nazwisko modelki Claudii Czapiewskiej (zablokowane komentowanie na ig, modelki Anety Pająk, przewinęło
Samo imię Kamila pojawia się kilkukrotnie w mailach w różnym odstępie czasowym
Kamila w 2004 roku była maturzystką i już w tamtym czasie zaczęła karierę modelki m.in w Paryżu
Oprócz Kamili Wawrzyniak w mailach przewinęło się nazwisko modelki Claudii Czapiewskiej (zablokowane komentowanie na ig, modelki Anety Pająk, przewinęło
źródło: IMG_8171
Pobierz
aa-aa +11
Cholerne globalne ocieplenie jakbyś wyrzucał nakrętki od butelek do śmietnika albo nie mieszał odpadów tylko miał te 7 worków na śmieci do segregowania jak prawdziwy europejczyk to by tego upału teraz nie było
źródło: 1000002489
Pobierz

źródło: comment_BEc3xTAPWb1quZyAbb5qDND87h26x7cl.jpg
Pobierzej muszę ci się pochwalić że tak dobrze przez tak długi okres czasu to się już dawno nie czułem, cieszę sie strasznie
odpukać czy co tam się mówi w takich sytuacjach
jak u ciebie?
Bardzo dobrze to słyszeć, może jednak cię ominie najgorsze
W sumie tak sobie ciągle
co? xD
ale dobrze, że nie źle cumplu
Ale dzisiaj w nocy było źle znowu, bardzo. Na szczęście wróciło do normy
jak by co to pisz na pw bo ja i tak siedzę praktycznie cały wieczór i noc zawsze, chociaż ostatnio nawet ze snem lepiej
To wejdź, nikt nie każe nikomu tam mówić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest czat tekstowy
xD 60 kart to nie wiem czy by mi sie nie mulił
Komentarz usunięty przez autora Wpisu