Wpis z mikrobloga

@Wonziu: najgorsze w tego typu aferkach jest właśnie to, że ktoś zawsze d--------i swoje trzy grosze, w dodatku obowiązkowo z narzekaniem "całe mirko z------e x" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Wonziu: A tak na poważnie to wiem że nie należysz to tych konformistycznych ale nie boisz się tak gadać na ludzi którzy jako tako siedzą w tej jutubowo streamingowej branży? Najpierw gonciarz, teraz człowiek pies pająk, nie boisz się że może się to odbić jakoś na ewentualnej współpracy z innymi twórcami w przyszłości?
  • Odpowiedz
@Wonziu: kierwa, za poźno, żeby zedytować komentarz, a miałem się odnieść do jednego fragmentu:

I każdy normalny człowiek, który nie skuma, że skoro zatrzymują się tutaj duże autka przewożące sporo ludzików naraz to pewnie nie powinny się zatrzymywać tutaj mniejsze autka, którymi jeździ się z mamą i tatą - ma jeszcze jedną szansę. Przeprasza się ochroniarza i spada.

Mi się wydaje, że zwyczajnie jakby się zorientował i przeprosił szczerze za
  • Odpowiedz
@Wonziu: Chodzi mi bardziej o to że jakiś inny jutuber którego nie uważasz za debila zrazi się takimi wypowiedzami i nie będzie chciał zrobić krosika w obawie że kiedyś też publicznie nazwiesz go debilem. Nie mówię żebyś tak nie robił ani że to źle że tak robisz ale ja bym pewnie zachował to dla siebie ;p
  • Odpowiedz