Wpis z mikrobloga

@artur200222: ja p------e studniowka na sali gimnastycznej, jak to musi komicznie wygladac xD. Laski o------e majatek na sukienke fryzjera kosmetyczke, czesc kolesi pewnie specjalnie nowy garnitur kupila, a tu przychodza na SALE GIMNASTYCZNA Z JAKIMIS BALONAMI NA DRABINKAVH XD. z plastikowych talerzykoe tez bedziecie jedli? xDDD
  • Odpowiedz
@artur200222 u mnie cena byla w------a bo oczywiscie z-----a wychowawczyni zaczela wymyslac ze pozaprasza dyrektorow gimbaz podstawowek z calego powiatu, radnych powiatu burmistrza itd jak jej powiedzielismy ze ja chyba p------o i ukrocilismy ten proceder to bylo ok bo rodzice nas poparli, ale bylem z kolezanka u niej na studniowce, "elitarna" szkola w wiekszym miescie, studniowka w szkole na ok 700 osob z czego ze 200 zaproszonych to wlasnie rada miasta
  • Odpowiedz
  • 5
@artur200222 byłem na czterech studniówkach i to co opisujesz to jest jakiś ponury żart. Uczniowie powinni zbojkotować takie balety i zrobić imprezę indywidualnie, ale podejrzewam, że do tego nikt nie będzie miał jaj...
  • Odpowiedz
@artur200222: heh, u mnie były podobne jaja, studniówka na terenie szkoły, jako dj jeden z wychowawców z internatu, jako fotograf też. Katering to panie ze stołówki, jedyna atrakcyjniejsza rzecz to fontanna z czekoladą i kilkumetrowy stół z owocami. Jedzenie nie powalało: jako główne danie schab ze śliwką w środku(ogólnie były 3 ciepłe posiłki,co 2h i trochę sałatek). Koszt 150 zł, potem był zwrot 30 zł na koniec i płytka ze
  • Odpowiedz
@Zashi: No Ku%wa jak ktoś chce się urżnąć i zrobić sobie wstyd, a jest dorosłym człowiekiem to ma do tego prawo. Dopóki nie będzie odwalał INBY to niech pije, jak w lesie...
  • Odpowiedz
@artur200222: Cena jak na wawę normalna, ale... w podobnej cenie to my mieliśmy imprezę w hotelu. Przeszukiwać mieli rodzice, ale wszystko kulturalnie i nie było spin. Wychodzić nie można było, ale była palarnia :)
  • Odpowiedz