Aktywne Wpisy

powsinogaszszlaja +448
źródło: Znów rok na plus
Pobierz
spirityfree +54
Dawno temu podjęłam dezycję o braku dzieci z różnych powodów.
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki

uwielbiam ten bit
Dorzucam od siebie: http://www.youtube.com/watch?v=5LrHfxW4XOg
http://www.youtube.com/watch?v=zPrtcjnsJ5E
Z dwa lata temu byłem na ich koncercie, jak zagrali ten track no miazga! (nawet teraz mi się chce skakać jak słyszę bit :D) Swoją drogą zawsze myślałem, że ten pitchowany głos jest wycięty z piosenki jakiejś żeńskiej wokalistki, a ostatnio sprawdziłem i okazało się, że to wycięte jest z kawałka jakiejś męskiej grupy rockowej :O
Nie zazdrość, jeszcze na niejeden taki koncert się wybierzesz i może mnie spotkasz :P Mnie zastanawia kiedy Yela zagra koncert w Polsce i oczywiście w jakiej cenie będą bilety jeśli (choć pewnie cholernie drogie :<).
Ja marzę o usłyszeniu na żywo tych kosmicznych umiejętności Busty <3
Ech, to jedno z moich największych marzeń w tej kwestii już się nie spełni :< W ogóle to bym się na Kempa z chęcią kiedyś wybrał :)
Opcja z wyjazdem na ten rok też raczej odpada :(
Fristajl PIHa? Matko jedyna, gdzie to mogę zobaczyć?! W ogóle nigdy nie słyszałem, żeby Pe i Ha fristajlował, a z chęcią bym się zapoznał.
Ej, myślałem, ze to jakiś dobry fristajl :/
Bo jedyny ;)
Tak znam Bisza, ale też jakoś nie słucham. Miał kawałek na popkillerowej składance :) A nowego Pezeta słyszałaś?
O kurde, szybcy są :O Zalinkowałem kawałek i już go nie ma. Generalnie mi nie podchodzą nowe rzeczy (wyjątkiem kawałek z Małpą), które robi Pezet (ostatnie co mi się podobało to Muzyka rozrywkowa). Niech z Onarem zrobi nowy Płomień to może znów zyska w moich oczach ;) A co do tej płyty, żeby nie wyszło tak jak z Alfą i Omegą Fokusa, ale obawiam się, że ku temu to
A to? Bit mi się podoba, bo to przecież White House, ale ten Mes :/
Ja po Flexxipie przestałem być fanem, ale to pewnie wiesz, że jestem maruda z tego powodu ;)
W ogóle nowy dAb :D