Wiem, że śmianie się z czyichś nazwisk to poziom pierwszej klasy podstawówki, ale to silniejsze ode mnie w tym przypadku ( ͡º͜ʖ͡º) We Wrocku przyjmuje laryngolog Anton Konowałow, który w dodatku na Znanym Lekarzu ma jakieś negatywne opinie xD #lekarz100k #konowalposting #heheszki #wroclaw
No kurde jak w piosence z intro Daleko od Noszy ( ͡°͜ʖ͡°)
@nathsaknhoj: Na psychologie chodzą julki z nieprzepracowanymi traumami, po to żeby się zdiagnozować, a potem pomagać innym z podobnymi problemami, może u Pana Konowałowa było analogicznie?
@Lolenson1888: W zależności od przychodni/poradni, laryngolodzy nie zawsze mają do dyspozycji endoskop na miejscu i często jest to osobne badanie na które trzeba się umówić. Głupie, wiem, ale wynika to z osobnego rozliczania badania endoskopowego.
Dodatkowo laryngolodzy mają przerąbane z pacjentami którzy przychodzą z szumami usznymi, wręcz część laryngologów z góry ogłasza że nie leczy szumów usznych - masa z nich ma przyczyny w psychice, nadwrażliwości, czy napięciach w ciele,
@Lolenson1888: c-----y LEKARZ o nazwisku KONOVALOV, którego wadą jest to, że NIE SŁUCHA, mając specjalizację jako LARYNGOLOG. XD Ładne dziś nam matrix wypluł wydarzenie.
We Wrocku przyjmuje laryngolog Anton Konowałow, który w dodatku na Znanym Lekarzu ma jakieś negatywne opinie xD
#lekarz100k #konowalposting #heheszki #wroclaw
źródło: E3D1D4B6-7D8C-4A24-9262-2E25F204C635
Pobierz- laryngolog
- nie słucha
No kurde jak w piosence z intro Daleko od Noszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nathsaknhoj: Na psychologie chodzą julki z nieprzepracowanymi traumami, po to żeby się zdiagnozować, a potem pomagać innym z podobnymi problemami, może u Pana Konowałowa było analogicznie?
Dodatkowo laryngolodzy mają przerąbane z pacjentami którzy przychodzą z szumami usznymi, wręcz część laryngologów z góry ogłasza że nie leczy szumów usznych - masa z nich ma przyczyny w psychice, nadwrażliwości, czy napięciach w ciele,
Ładne dziś nam matrix wypluł wydarzenie.