Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

stanley88 +565
#dzienchlopaka #radio #radiozet #zydkrecikorba
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD
![[Język japoński] Hiragana: wyjaśniam czytanie znaków!](https://wykop.pl/cdn/c3397993/39fef7ffa1ce920857dc827440a51240b5c97188abfd6403ca0bcfce35d8fc2a,q80.jpg)

Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_K2CQu6oiSbJL3cIifo3TNvXhzfmDA5Be.jpg
Pobierz@Holiday: no ja to jestem ciekawy jakie pretensje terytorialne ma Rosja do Litwy i Polski skoro ma zrobić coś takiego jak na Ukrainie albo Estonii.
Chociaż na Anszlus też nikt nie zwracał uwagi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeżeli chodzi o inne
Jeśli Polska nie ma szans się sama obronić przed
Komentarz usunięty przez autora
Mały kraj na Kaukazie, max 14,5% Rosjan (Czeczenia ma ogółem ~1milion mieszkańców, co oznacza że Rosjan było tam w liczbach bezwzględnych około 150 000, tyle co w niedużym, polskim mieście), silny separatyzm, krwawa wojna, duże rosyjskie straty, doszło do tego nawet małe poparcie dla tej sprawy w rosyjskim społeczeństwie (co
@Holiday: Czemu chcesz te 86,41% Rosjan trzymać po butem Estońskim jak oni chcą przyłączenia obszaru do Rosji? Zajeżdza to zamordyzmem. Gdzie wolność dla tych ludzi i ich decyzji?
Oczywiście przesadzam tutaj i jestem przeciwnikiem agresjii Rosji ale tak na logikę- jeśli jest tam tylu Rosjan i większość chce przyłączenia do Rosji to
USA zyskuje na NATO sojuszników i wpływy w Europie,
a tak właśnie robił, próbując przypodobać się wyborcom w USA, sugerując że przestanie płacić i uczestniczyć w NATO, aby dać pracę amerykańskiemu robotnikowi.
@pabel: Jeśli dany kraj chcący być chroniony przez NATO sam nie wywiązuje się z innej podstawowej zasady sojuszu, to po co druga strona ma się tych podstawowych zasad trzymać? Amerykanie spokojnie w takim wypadku mogą zastosować zasadę, że jeśli samemu nie wypełniasz swoich obowiązków, to po co my mamy to robić?