Aktywne Wpisy

yahoomlody +51
Macie słowa, które jak słyszycie to was triggeruje? xD u mnie to będzie
- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy
- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy

szuwarek +430
źródło: Bez nazwy-1
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_K2CQu6oiSbJL3cIifo3TNvXhzfmDA5Be.jpg
Pobierz@Holiday: no ja to jestem ciekawy jakie pretensje terytorialne ma Rosja do Litwy i Polski skoro ma zrobić coś takiego jak na Ukrainie albo Estonii.
Chociaż na Anszlus też nikt nie zwracał uwagi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeżeli chodzi o inne
Co do armii, to ja tylko przypomnę, że Rosja cały czas nie potrafi sobie poradzić z tym sztucznym tworem, jakim jest Ukraina.
Jeśli Polska nie ma szans się sama obronić przed
Komentarz usunięty przez autora
Mały kraj na Kaukazie, max 14,5% Rosjan (Czeczenia ma ogółem ~1milion mieszkańców, co oznacza że Rosjan było tam w liczbach bezwzględnych około 150 000, tyle co w niedużym, polskim mieście), silny separatyzm, krwawa wojna, duże rosyjskie straty, doszło do tego nawet małe poparcie dla tej sprawy w rosyjskim społeczeństwie (co
USA zyskuje na NATO sojuszników i wpływy w Europie,
a tak właśnie robił, próbując przypodobać się wyborcom w USA, sugerując że przestanie płacić i uczestniczyć w NATO, aby dać pracę amerykańskiemu robotnikowi.
@pabel: Jeśli dany kraj chcący być chroniony przez NATO sam nie wywiązuje się z innej podstawowej zasady sojuszu, to po co druga strona ma się tych podstawowych zasad trzymać? Amerykanie spokojnie w takim wypadku mogą zastosować zasadę, że jeśli samemu nie wypełniasz swoich obowiązków, to po co my mamy to robić?