Aktywne Wpisy
EjniaKK +143
Niesamowity dokument stawiający Macrona w bardzo dobrym świetle. Ta jego rozmowa z Zełeńskim po rozpoczęciu wojny i jego zachowanie pokazuje jak bardzo był przytłoczony swoją bezradnością w tamtym momencie. Ciekawe też że Ukraińcy wiedzieli o planie zajęcia lotniska w Hostomelu miesiąc przed rozpoczęciem wojny.
Chwała Ukrainie i ch*j do dupy ruskom. #ukraina #francja #rosja #wojna
Chwała Ukrainie i ch*j do dupy ruskom. #ukraina #francja #rosja #wojna
Siemano wykop.pl , czas wrócić na yt , kto oglądał moje streamy z miasta ten wie że przebiłem patocoacha conajmniej kilkukrotnie tym co robiłem na mieście, dziś stream z domu i jak zapełni się cel to na kolejny live ruszam na miasto i pokażę Wam takie dymy jakich nie było nigdy na urzędniczej WIĘC ZAPNIJCIE PASY BO SZYKUJĄ SIĘ DYMY ROKU , to nie żaden clickbait ani reklama, kto widział moje IRL
#trump #usa #wybory #neuropa #bekazprawakow #polityka
//Czarnolisto
"To była pierwsza inauguracja Obamy" (ciekawe która Trumpa?)
"Pogoda nie dopisała" (chociaż za Obamy było zimniej)
"to byli zadymiarze" (tak około 2mln ludzi)
"wyborcy Trumpa są w pracy"
"na Obamę przyszli czarni"
I podobne złote myśli :) Wykop to taki prawacki kabaret,
@JIDF: XXDD
2. waszyngton w wiekszosci glosowal na hilary. jak kazde bardziej rozwiniete miasto
Komentarz usunięty przez autora
Nikt tu o spisku nie mówi no chyba że ty... Profesorzy mają swoje poglądy i je przekazują lub utrwalają.Jeśli lewicowiec lub centrowiec idzie na studia to nie spotka się z "prawicowymi" postulatami i opiniami więc ma wąskie "horyzonty".
Błąd.Głosują ale nie tylu co na Hillary.
Make America Great Again wymaga ofiar.Mam na myśli klimat.
Mam dla ciebie złe wieści : http://imgur.com/gallery/dKUrX
@animuss: no i czemu nie dałeś zdjęcia skoro już pisałeś ten komentarz, szkoda ci było 2 minut szukania w Google żeby napisać naprawdę rzetelny komentarz, który wnosi do dyskusji coś poza #!$%@? bez podania dowodów? xD
@havermeyer: Opowiadasz bajki. Srednia dochodów Trumpa była wyższa niż u Clinton. Najwięcej bezrobotnych, zasiłkowców i beneficjentów socjalu głosowało na Clinton. Jużdawno nikt temu nie zaprzecza, jużod dawna odszczekiwane jest info o tym, że na trumpa głosują biedacy.
I tyle (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Nie ma być przełomem? Prawaczki nie pałują wiplera do jego zdjęć?
I się nie zebrali.
Także Twój argument jest #!$%@?.
Co nie zmienia faktu, że liczba ludzi na inauguracji nie ma żadnego znaczenia.
Czas pokaże jakim prezydentem będzie Trump, tyle.
Komentarz usunięty przez moderatora
@havermeyer uuu, widzę, że u ciebie edukacja też nie na najwyższym poziomie. Mogę już na ciebie wołać biały śmieć?
Trump wygrał, trzeba patrzeć w przyszłość, ja polecam optymistycznie, prezydent to nie cesarz przecież. Ma za sobą wielu mądrych ludzi, którzy będą nie tylko mu doradzać, ale również na niego pracować. Mam nadzieję, że jego wybryki zostaną ograniczone, a sam Trump wniesie świeżość do polityki