Wpis z mikrobloga

@pzkpfw: xdd Antifa ma każdego za wroga np: za to że nosi patriotyczną koszulkę czy tak jak wyżej jak p--------i w demokratycznych wyborach xd Jeszcze nie widziałem żeby któryś kibic wyszedł na burdy r----------ć miasto bo Kowalski nie wygrał w wyborach xdd A że można obskoczyć w------l za koszulkę nie z tym klubem co trzeba to już typowo kibicowskie sprawy i ja się w to nie wtracam xd
  • Odpowiedz
@Alfabet: ja p------e, bycie członkiem takich patologii jak antifa, ONR czy innych skrajnych prawicowych i lewicowych organizacji jest takim ludzkim dramatem. Już lepiej być jutuberem od czelendży.
  • Odpowiedz
@jamnig przeczytaj całe, cytuj całe i dopiero się wypowiadaj xd

Jeszcze nie widziałem żeby któryś kibic wyszedł na burdy r----------ć miasto bo Kowalski nie wygrał w wyborach xdd

A tam na zdjęciu chcieli się po prostu zmierzyć z antifa a że nie chcieli wyjść to r-----------i wszystko wokół a nie jak antifa w Ameryce hurr durr p---------m wybory demokratyczne to pora r----------c miasto bo to nie nasz prezydent xd
Nie znam
  • Odpowiedz
@Alfabet: Antifa i wszelkiej maści neo nazi nacjo faszyści typu ONR, to jest taka sama banda podczłowieka, tylko ideologia inna, normalni ludzie nie identyfikują się ani z jednymi ani z drugimi
  • Odpowiedz