Wpis z mikrobloga

#darknet #tor
witajcie jestem nowy w świecie tor, mógłby ktoś powiedzieć czy jest jakieś polskie forum do poczytania? i nie, nie jestem bagietmajstrem, nudzi mi sie tylko :)
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nurbon: chyba zaczynasz od victorii [od tego hotelu w warszawie przy pl piłsudzkiego] i jak masz ochote to dalej. ale wtedy dzwon do prokuratury
  • Odpowiedz
@Nurbon: zacznij od stronki kranga Dimension X, na początek wystarczy Ci darmowy content. Później skieruj się na cebulkę. To jeśli chodzi o polskie strony. Możesz poszukać wrzutek baz TorRepublic (sporo ciekawych rzeczy), jednak większość ciekawych poradników jest już przepisana na cebulkę.
Z anglojęzycznych mogę polecić forum alphabaya, no i radzę również od czasu do czasu wejść na ich IRC'a- rzadko, ale czasami wywiązuje się ciekawa dyskusja. ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
Hej, zaczynam właśnie przygodę z darknetem i chciałem zarejestrować się na cebulc i podaję ten klucz publiczny ale nie wie o co chodzi z rozszyfrowanym tokenem, a kiedy uruchamiam rejestrację na telefonie to wyświetla mi się, że poprawny token posiada format: cebulka-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Co mam zrobić?
  • Odpowiedz
Jak się zalogować (no secret key problem). Dzisiaj wchodzę na cebulke żeby se poczytać, kopiuje zaszyfrowany token, zaznaczam mój klucz klikam deszyfruj i dopa. Może chodzi o SHA 512 a nie 256. Jak podpisuje i wpisuje hasło ok. Jak dodam swój token do begin message to dalej nie idzie. Nie ma też klucza z ikoną ani o takim id jak w zaszyfrowanym tokenie. Odpuścić i nowe konto? Jakiego marketa polecacie? Worldmarket zweryfikowany
  • Odpowiedz