Aktywne Wpisy
darknightttt +2
Znamy się kilka miesięcy a spotkamy ze cztery. Facet proponuje wspólne zamieszkanie. Ja mam dziecko więc dla mnie to nie jest takie łatwe. Nie wydaje wam się to dziwne że tak szybko wyskakuje z poważnymi propozycjami? Jakby nie miał świadomości jak wiele to zmienia w moim życiu, jakie konsekwencje niesie dla mnie i dla syna. Chce poznać opinię innych.
#zwiazki #pytanie #feels
#zwiazki #pytanie #feels
yylaminator +2
hmm ciekawe ze od 33 lat jestesmy tania sila robocza na zachodzie, ktora wpuszcza zachodnie przedsiebiorstwa i kupuje zachodnie marki, za komuny tego nie bylo. Moze czas najwyzszy zastanowic sie nad naszymi sojusznikami i nie lykac jak pelikan propagandy pro amerykanskiej, -kapitalistycznej i anty-rosyjskiej, -komunistycznej.
nie da sie sluchac tej propagandy wiecej, przez ostatnie 23 lata lykalem bez zastanowienia to jakie stany sa wspaniale, wolne, cywilizowane, a zwiazek radziecki i komunizm taki
nie da sie sluchac tej propagandy wiecej, przez ostatnie 23 lata lykalem bez zastanowienia to jakie stany sa wspaniale, wolne, cywilizowane, a zwiazek radziecki i komunizm taki
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ubikacja_kucana
jak dałeś tag syria, to mogłeś iść za ciosem i dodać tag bitwaomosul, bitwaorakke i jeszcze irak ,i isis
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.