@straszakq: To światełko do nieba, a nie żadne fajerwerki! Zwierzaczki lubią światełko do nieba, a fajerwerki wąsatych Januszy wzbudzają w nich niepokój.
@straszakq: Seby n----------ą kilka dni przed i kilka dni po (...) Cały dzień i pół nocy Taa, seby już w sierpniu zaczynają strzelać. A kończą w połowie lipca... Jak ja lubię takie p---------e xd @FrasierCrane
@slvk zatem daje do zrozumienia, że jednak zasięg tego był większy niż inne pokazy I obrazek ma nadal rację,bo fajerwerki te z marketu to pikuś przy mocy tych miastowych dużych
@vasil: tak jak wspominałem - tam gdzie mieszkam nie słychać światełka do nieba. za to w sylwestra słychać ludzi mieszkających dookoła. to jest stwierdzenie faktu. a czy ludzie strzelają na sylwestra, czy nie - mam na to w------e i nie płaczę wszystkim wokół, że mają tego nie robić, bo mój pies i kot się boją. tak samo w------e mam na to, jak daleko słychać światełko do nieba i wszystkie inne
#wosp #heheszki #humorobrazkowy
źródło: comment_1aOeQPMHlNU9wYv0uiU7ryirRTQfBYBn.jpg
PobierzTaa, seby już w sierpniu zaczynają strzelać. A kończą w połowie lipca... Jak ja lubię takie p---------e xd
@FrasierCrane
źródło: comment_9HlGGSoYz8kMMDa2PtKBfHP0rOEsBmj4.jpg
Pobierz@slvk mieszkam po drugiej stronie Wisły i walory tak,że mój pies reagował, zatem cóż...twój dom nie jest wyrocznia
I obrazek ma nadal rację,bo fajerwerki te z marketu to pikuś przy mocy tych miastowych dużych
a czy ludzie strzelają na sylwestra, czy nie - mam na to w------e i nie płaczę wszystkim wokół, że mają tego nie robić, bo mój pies i kot się boją. tak samo w------e mam na to, jak daleko słychać światełko do nieba i wszystkie inne