Wpis z mikrobloga

@Kamellot: Czy jest ktoś z okolic Świdnicy, Świebodzic, Wałbrzycha, Dzierżoniowa (ogólnie z tego regionu) kto poszukiwałby lepszej pracy bądź w ogóle pracy jako Developer PHP?

Ogólnie w zespole poszukujemy kogoś z takimi kompetencjami i doświadczeniem a widzimy wyraźnie, że takie osoby są dobierane przez firmę do innych działów. Ogólnie atmosferę mamy bardzo luźną, warunki finansowe są okej (nie, nie Januszowa firma z Januszowymi pensjami), jest social, pracujemy w SCRUMie (chodź wiadomo, że nie trzymamy się go kurczowo, bo to metodyka zwinna), niby korpo ale atmosfera nie korpo, mocny nacisk na dbanie o jakość kodu.

Jak ktoś by miał więcej pytań bądź był zainteresowany, śmiało pisać na PW, zdradzę więcej o samej firmie jak i warunkach.

#php #dolnyslask #praca #pracbaza
  • 6
@Kamellot: Nie jestem zainteresowana, bo nie mieszkam w okolicy, ale w przyszłości chcę iść mocno w php deva i zastanawiam się ile tak naprawdę umiem i ile mi brakuje. Czy dajecie kandydatom jakieś wstępne zadania programistyczne, żeby odsiać tych co się nie nadają?
@Phatee: Tak, każdy na stanowisku, gdzie są umiejętności twarde (typowo pod tworzenie kodu itp.) dostaje zadania wstępne, aby pomogły one w zweryfikowaniu na jakim etapie jest kandydat.