Wpis z mikrobloga

Widzisz, moze nie mam doswiadczenia ale widocznie mam jakas charyzme bo prawiczki pytaja mnie o rady a nie np. Ciebie.

@wyjde_z_przegrywu: ale jak sam piszesz, pytaja Cie o porade nie wyjsc z przegrywu, a jak wybrac prostytutke.
Wiec jestes ekspertem od wyboru dziwek, a nie wyjscia z przegrywu - to sa dwie rozne sprawy ;>
Jak slusznie pisze kolega wyzej - to, ze ktos przezyl "pierwszy raz" nie znaczy jeszcze,
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: co za bzdury. był kiedyś tu taki koleś prowadzący forum pua ze schizofrenią i go zbanowali. po stylu pisania wydaje mi sie ze to ty.

zachowaj te rady dla siebie. o zaraz, 15 lat w zwiazku. wiec o czym ty chlopcze gadasz? jakies porypane typy, porypane rady. na forum dyskotekowych pua z żelem na wlosach z tym syfem.

jak moze dorosly facet w zwiazku pisac takie rzeczy? odpowiedz jest: nie moze.
  • Odpowiedz
@agaja: trudno z różnymi partnerami? guzik prawda. za każdym razem jest lepiej i więcej człowiek odkrywa. wszystko zależy od nastawienia. to właśnie z jednym partnerem jak nie walczysz o urozmaicenie to robi sie kicha.
twój argument jest inwalidą.
  • Odpowiedz
@agaja: akurat moje spektrum rad jest znacznie szersze i nie sprowadza sie tylko do chodzenia na dziwki. Wybor dziwki to rzecz bardzo wazna, bo mozna naprawe zle trafic, ale daje tez wiele innych rad, min odnosnie pracy w piwnicy, utraty wagi itd. Tak wiec mylisz sie. Ja mam swoj autorski sposob wychodzenia z przegrywu i wiele osob sadzi, ze jest dobry, dlatego pytaja mnie o rady.
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: Ale dlaczego oni pytają o rady, skoro Ty nigdy z przegrywu nie wyszedłeś? I niestety najwyraźniej nie potrafisz tej myśli do siebie dopuścić.

Zawsze mnie zastanawia, że ludzie chętnie słuchają człowieka, który prócz tego, że zamoczył z prostytutką nie ma w sumie żadnych doświadczeń, niż np. pójść pogadać do psychologa.
  • Odpowiedz
@AvantaR: widze malo wiesz, ide niebawem na terapie, u psychologa juz bylem. Termin na terapie zaklepany, tak samo chodze do psychiatry. To rowniez radze Mireczkom w przegrywie. A pytana mnie bo widocznie ich przekonuje, a wy nie.
@agaja: o rozne rzeczy pytaja, oczywiscie dziwki to przewodni temat. Wasza racja prawikow po 20 nie przekonuje i tyle.
  • Odpowiedz
A pytana mnie bo widocznie ich przekonuje, a wy nie.

@wyjde_z_przegrywu: Ale dlaczego Ty cały czas myślisz, że mamy jakąś ambicję w dawaniu komuś rad? Piszesz to już któryś raz z rzędu.

Dobrze, że radzisz mireczkom w przegrywie, żeby poszli na terapię. To akurat szanuję.
  • Odpowiedz