Aktywne Wpisy

rydzniznic +29
Wiecie co jest najzabawniejsze? Opozycja powie ze "pieniędzy nie ma i nie będzie" zabiorą social i emerytury, napchają własne kieszenie, wydadzą na ośmiorniczki, a ich elektorat będzie mówił "oooo jaka dobra władza, nie chcą zadłużać państwa, a ja nic nie dostanę, oooo".
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory

Stalionnn +374

#oswiadczenie #polska #prawo #socjologia #sebix #policja #patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia
@TaniaCzernowa: Tak tak, wierz że pan Seba to ryceż ortalionu, co to broni przed złymi Algierczykami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@TaniaCzernowa: I jesteś tak głupia, że nie rozumiesz że możesz być następna? Naprawdę? Wierzysz patologii od rozrób?
Powiedz ty mi, rodzice twoi mają jakieś inne, mądrzejsze dzieci?
Płakanie nad rozlanym mlekiem nic nie zmieni, oni i tak mają w dupie co myślicie.
@TaniaCzernowa: Jak ciebie taki seba #!$%@?, bo miałaś "za krótką spóðnicę i prowokowałaś", to tez się tak śmiej.
Tak najprawdopodobniej jest. Gorzej jeżeli to ktoś z "middle class". ;_;
@spere: Gdzie tu dyskusję widzisz? Ja sobie kręcę bekę z tępej rasistki. Taka tania rozrywka w przerwie od klikania w excelu. :3
@OldFuckinPyroRex: czasem nie rozumiem waszej logiki, tak o tym biciu mowicie, jestem z pragi, a takich rzeczy nie spotykam, sam dałem po mordzi za mlodu, a wasza eskalacja glupot i przesądów jest wieksza niż waszego ego.
Proszę wskaż mi statystyki dotyczące gwałtów dokonanych przez obcokrajowców w Polsce.
Jesteś tępą rasistką, która nie rozumie problemu migracji ludności. Wrzucasz wszystkich do jednego worka i cieszysz gębę do swojego kompa kiedy słyszysz o wszelkich atakach patusów na obcokrajowców. Takie jednostki jak ty należałoby wykastrować i zabronić adopcji dzieci, bo zresocjalizować się ciebie nie da. :3