Wpis z mikrobloga

@mafiozorek: a no tak, to joggery xD Dla mnie to zwykłe dresy w jakich tylko największe wieśniaki i lumpy spod śmietnika chodziły w dzieciństwie. Papkę z mózgu wam zrobili gówniarze a wy sie jeszcze cieszycie. Chodzicie jak głupie baby w tym gównie. Jeszcze proponuję założyć buty emu xD Nie nazywaj się facetem plz :D
  • Odpowiedz
@pawel_je: o czym ty #!$%@? ? XD
joggery nosiłem jeszcze przed tym gdy zaczęły być "modne", gdy u nas nikt nawet nie wiedział co znaczy nazwa joggery. Powód jest prozaiczny - są niesamowicie wygodne. Nie uciskają ud, bo są luzne na górze, a nogawki są wąskie i nie latają jak #!$%@?.
Poza tym joggery nie muszą być dresowe, ba, nawet większość nie jest dresowa, a materiałowa. I takie ja noszę.
  • Odpowiedz
@mafiozorek: i przy okazji wyglądasz jak baba, w legginsach też chodziłeś, zanim to było modne? To w ogóle jest modne? Od kiedy niby? Chyba tylko u gimbazy, bo raczej nikt powazny z głową na karku nie ubierze się tak do pracy xD
  • Odpowiedz
@pawel_je: nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, więc ostatni raz odpisuję.
Nie napisałem, że chodzę w legginsach.
Napisałem, że jeśli czułbym się dobrze w różowych legginsach w słonie, z dziurami na dupie to nosiłbym je, nie przejmując się tym, co mali ludzie sobie myślą.
To jest wyznacznik męskości, jeden z wielu. Noszenie tego na co się ma ochotę i nie przejmowanie innymi.

Stąd - czuję się dobrze w joggerach i nie
  • Odpowiedz
@mafiozorek: jak już będziesz chodził w tych waginsach prawdziwy mężczyzno to nie zapomnij wrzucić fotki xD są pewne kanony mody, moda dla dzieci i dla ludzi poważnych. Nikt poważny nie założyłby takich joggerów ani pumpów czy innych takich. ;D
  • Odpowiedz
@mulen:

wygląda lepiej niż regular jeans opadający z buta po obu stronach i się moczący.

Kto Ci takich głupot naopowiadał? Za krótkie spodnie nigdy nie wyglądają dobrze.

Ponadto pomiędzy zbyt krótkimi oraz zbyt długimi, opadającymi po obu stronach buta jest jeszcze miejsce na coś dla wielu absolutnie niewyobrażalnego. Mianowicie, dobrze dopasowane spodnie o długości w sam raz oraz normalne skarpetki, noszone adekwatnie do sezonu.
  • Odpowiedz
@ParkingPodziemny: Też mnie to ciut zdziwiło ostatnio, ale sama z 15 lat temu chodziłam z odsłoniętym kawałkiem brzucha, więc się nie czepiam. Dajcie ludziom wyglądać jak chcą. Pochodzą tak, moda minie/wyrosną z tego, a za kilkanaście lat sami się będą dziwić, że "co ta młodzież..." ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz