Aktywne Wpisy
mrocznegacie +338
Dobra, z racji tego, że dziś zarobiłem trochę przez wifi i telefon to robię rozdajo.
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro do 12
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B).
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro do 12
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B).
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
mickpl +239
Rozwala mnie ten argument, że państwo nie może budować, bo będzie korupcja.
Oczywiście, że będzie. Korupcja, kolesiostwo, przekręty duże i małe. Ale od tego mamy cały aparat i służby, aby to nadzorować.
Budowa mieszkań przez państwo jest JEDYNĄ sprawdzoną metodą, aby obniżyć ich ceny i zwiększyć dostępność. Trudną, kosztowną, korupcjogenną i długotrwałą - ale działającą. NIC innego nie działa, nie znajdziecie żadnego poważnego artykułu naukowego potwierdzającego skuteczność innej metody. Znajdziecie za to masę potwierdzających, że dopłaty do kredytów powodują jedynie wzrost cen i tyle.
Mało
Oczywiście, że będzie. Korupcja, kolesiostwo, przekręty duże i małe. Ale od tego mamy cały aparat i służby, aby to nadzorować.
Budowa mieszkań przez państwo jest JEDYNĄ sprawdzoną metodą, aby obniżyć ich ceny i zwiększyć dostępność. Trudną, kosztowną, korupcjogenną i długotrwałą - ale działającą. NIC innego nie działa, nie znajdziecie żadnego poważnego artykułu naukowego potwierdzającego skuteczność innej metody. Znajdziecie za to masę potwierdzających, że dopłaty do kredytów powodują jedynie wzrost cen i tyle.
Mało
#modameska
@Atryu:
joggery nosiłem jeszcze przed tym gdy zaczęły być "modne", gdy u nas nikt nawet nie wiedział co znaczy nazwa joggery. Powód jest prozaiczny - są niesamowicie wygodne. Nie uciskają ud, bo są luzne na górze, a nogawki są wąskie i nie latają jak #!$%@?.
Poza tym joggery nie muszą być dresowe, ba, nawet większość nie jest dresowa, a materiałowa. I takie ja noszę.
Nie napisałem, że chodzę w legginsach.
Napisałem, że jeśli czułbym się dobrze w różowych legginsach w słonie, z dziurami na dupie to nosiłbym je, nie przejmując się tym, co mali ludzie sobie myślą.
To jest wyznacznik męskości, jeden z wielu. Noszenie tego na co się ma ochotę i nie przejmowanie innymi.
Stąd - czuję się dobrze w joggerach i nie
Mnie nie obchodzi, ale nie przeszkadza mi to kisnąć z takich debili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpodludzi jest ponadczasowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kto Ci takich głupot naopowiadał? Za krótkie spodnie nigdy nie wyglądają dobrze.
Ponadto pomiędzy zbyt krótkimi oraz zbyt długimi, opadającymi po obu stronach buta jest jeszcze miejsce na coś dla wielu absolutnie niewyobrażalnego. Mianowicie, dobrze dopasowane spodnie o długości w sam raz oraz normalne skarpetki, noszone adekwatnie do sezonu.
@mafiozorek: Aha, wszystko = bluzy i adidasy xDDDD