Wpis z mikrobloga

Może po prostu chciał pokazać innym swoje kostki.

Ja widziałem niedawno jakiegoś gimbusa (z 12-14lat max) #!$%@? w całości w drogie sportowe ciuszki, właśnie też kostki na wierzchu żeby przyciągnąć oczy do błyszczących air maxów, z mamusią stoi i mama mu mówi coś w stylu "ale żeś się ubrał", a ten że mu ciepło, ale normalnie cały się trząsł XD. W sumie smutnie to wyglądało.
  • Odpowiedz
@ParkingPodziemny: #!$%@? bez czapki od ok. 7 lat, co mnie czeka? Dodam, ze jeszcze mam odsłonięte kostki i #!$%@? po śniegu w butach do kostek, nie czuje żeby było zimno, ogólnie preferuje podkoszulki nawet w zimę bo jest mi najzwyczajniej ciepło. I rzadko chodzę w zimowych butach bo mam jakiegoś pecha do nich, kupuje i mnie #!$%@? obcierają więc wole kupić sobie jakieś Asicsy na zimę i w nich śmigać.
  • Odpowiedz
Ja się po prostu szczerze dziwię, że przy -6 gdy wszyscy chodzą opatuleni, gość chodzi z gołymi kostkami.

@ParkingPodziemny: liczy się czas ekspozycji. Byłem dzisiaj w Biedronce w zwykłych adidasach, bo do przejścia miałem jakieś 50m i jakimś cudem wcale zimno w kostki mi nie było ;>
  • Odpowiedz
#!$%@? w całości w drogie sportowe ciuszki, właśnie też kostki na wierzchu żeby przyciągnąć oczy do błyszczących air maxów

@artem2x: A ciebie chyba to mocno zakuło w oczy, że tak zapamiętałeś model buta.
  • Odpowiedz
a no tak, to joggery xD Dla mnie to zwykłe dresy w jakich tylko największe wieśniaki i lumpy spod śmietnika chodziły w dzieciństwie.

@pawel_je: Joggery to nie tylko dresy. Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj.

i przy okazji wyglądasz jak
  • Odpowiedz
@XpedobearX: No faktycznie sztuka zapamiętać, najbardziej rozpoznawalny model butów od Nike zaraz obok Air Force 1. Miałeś zły dzień to zrób coś żeby wyluzować, bo wyżywanie się na wypoku raczej Ci nie pomże :).
( )
  • Odpowiedz
@XpedobearX: toś #!$%@?ł xD Teraz u mnie - 10, w nocy ma byc -15 i więcej. Co masz do kalesonów? :D chcesz to chodz sobie z gołą dupą i ubieraj się jak baba tylko wiedz, ze ludzie się z Ciebie śmieją pod nosem :D Casual to nie glany, nie popadaj ze skrajności w skrajność jak brak Ci argumentów. Tak w ogóle to naucz się pisać w jednym wątku a nie
  • Odpowiedz
ubieraj się jak baba tylko wiedz, ze ludzie się z Ciebie śmieją pod nosem :D

@pawel_je: Tak, śmiechom nie ma końca xD Poza tym mam to w dupie czy ktoś się śmieje, za to ty bój się całe życie ubrać się jak ci się podoba bo ktoś się będzie śmiał.

Usuń konto ^^

TEN PANCZLAJN, HUH BOLI. Poliżcie się po ptakach, tacy męscy jesteście, podkreślam MĘSCY.
  • Odpowiedz