Aktywne Wpisy

To_The_Moon +102
tomcio842 +22
Mirki i Mirabelki, proszę o chłodne spojrzenie z boku.
Kilka dni temu moje 2letnie dziecko zostało samo na placu zabaw w żłobku. Nie dowiedzieliśmy się o tym od placówki - tylko z posta w social media (grupa na fb), gdzie ktoś szukał rodzica dziecka aby powiedzieć o tej sytuacji. To było już po fakcie.
Na mój wniosek otrzymałem zapis z monitoringu. Co widać:
-dziecko chodzi samotnie po placu (kadr szeroki, brak personelu w pobliżu),
Kilka dni temu moje 2letnie dziecko zostało samo na placu zabaw w żłobku. Nie dowiedzieliśmy się o tym od placówki - tylko z posta w social media (grupa na fb), gdzie ktoś szukał rodzica dziecka aby powiedzieć o tej sytuacji. To było już po fakcie.
Na mój wniosek otrzymałem zapis z monitoringu. Co widać:
-dziecko chodzi samotnie po placu (kadr szeroki, brak personelu w pobliżu),
źródło: IMG_678322
Pobierz

![[ang] Samsung nagrodził nabywców smart-lodówek reklamami](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c7d7a92f682bae53a60a6ce92aad87ed8e8042bd5036dc6ff9211bb2901e03a0,q80.jpg)

źródło: comment_ePkxWMRzBdgBh1ebFBm3b4C9XZJvR1bA.jpg
Pobierzźródło: comment_9YzVH4bEpizVQuLNVJp2y6k0BnOtAL5h.jpg
Pobierzogólnie to polecam poczytać o tzw. ezoterycznych językach programowania - fajny temat
edit: łeeee jest wyżej nvm.
@Karkor: zważ, że został celowo zaprojektowany w ten sposób
@Karkor: W moim odczuciu takie języki to trochę tworzenie sztuki dla sztuki
W kazdym razie przy rpg400 mozna bylo poczuc sie troche jak w matrixie (⌐ ͡■ ͜ʖ
źródło: comment_vit9eIp49os1u28oEmNrmrJukX48jFTD.jpg
PobierzSwego czasu pracowalem dla duzego zagranicznego koncernu.
Na europe wschodnia byl jeden (tak jeden) programista ktory ogarnia rpg400, na tyle ze byl w stanie edytowac kod z 1998r i dodawac nowe formatki.
Zawsze mnie ciekawilo ile gosc zarabia, i co by sie stalo jakby odszedl.
A z innych ciekawostek łodzkie centrum krwiodawsta działa wlasnie na AS400 . Regularnie oddaje krew i
@Crisu: co ciekawe, samą jednostkę nie jest trudno zdobyć... koszmar zaczyna się jak potrzebujesz kabli, terminala, lub o zgrozo oprogramowania ( ͡º ͜ʖ͡º)