Aktywne Wpisy

Kagernak +342
Wizyta Dudy i Tuska w Waszyngtonie, ja to olewałem bo uważałem, że to tylko kurtuazyjna wizyta lub po prostu Amerykanie chcą nas pouczyć, tak też widziałem w różnych przewidywaniach co to będzie. Parę minut temu patrzę sobie co tam nudnego powiedzieli.
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE

polock +176
źródło: temp_file2791206909902132181
Pobierz

WTF? Gdzie jest w takim razie Tim Cain? Leonard Boyarsky? Jason Anderson? Chris Taylor? To oni stoją za sukcesem Fallouta natomiast T.H. jest odpowiedzialny za ogłupienie tej marki, odarcie jej z interesujących questów, postaci i miejsc. Parodia jakaś.
#gry #rpg #crpg #skyrim #fallout #bethesdasucks
Tylko właśnie tytuł "Fallout mastermind" wybrany przez autora newsa na PCgamerze jest mocno triggerujący, bo Todd stał się w moich oczach
Nie ma to jak dobry news z rana, na dobry dzień. xD
Na pocieszenie: ta organizacja to kółko wzajemnego lizania się po jajach. Zobacz komu nagrody przyznają: https://pl.wikipedia.org/wiki/Akademia_Sztuk_i_Nauk_Interaktywnych
Nie ma szans, żeby przyjęli do siebie prawdziwych artystów, ponieważ ci by prawdopodobnie nie zgodzili się na udział w takim spędzie.
Ta lista może wywołać ból głowy (przez facepalmy). Na moje to oni mogliby sobie przyznawać wzajemnie i po 100 nagród, byle tylko dziennikarze o tym nie informowali. Bo serio, ta cała nagroda to coś z rodzaju dostania dyplomu w turnieju szachowym, w którym brało udział 5 osób.
że w negatywny sposób wpłynęły, to już inna sprawa ;)