Aktywne Wpisy

peanut_whu +300
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
mirko_anonim +43
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zainspirowany tematem
Jaka jest twoja programistyczna lista zadań do nauki na rok 2017?
Głównym zadaniem jest kontynuacja mojej półrocznej eskapady w programowanie. Najważniejsze to pisać, pisać i jeszcze raz pisać. Biorę się właśnie za projekt quasi platformy e-learningowej, myślę, że dość innowacyjny i ciekawy pomysł. Gdzieś z tyłu głowy plącze mi się myśl, by w przyszłości pisać artykuły, zaangażować się w jakiś kanał, blog etc.
A szczegółowo:
- wspiąć się z angielskim na wyższy poziom - co najmniej 5000 słów i fraz
Niestety to wszystko jest dużym wyzwaniem
Realistyczna lista:
- jak w końcu async/await trafi do Node.js i wyjdzie Koa2 stable, koniec z callbackhell Express.js
- stworzyć opensource projekt SPA dla webdev
Mniej realistyczna lista:
- może... poznać jakiś nowy język Elixir/Go
do tego mocne podniesienie skilli z angielskiego