Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +548

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

Dla przypomnienia:
1) Po zapisaniu się na jakiś kurs jest on na koncie dożywotnio czyli do czasu usunięcia Udemy.com
2) Kupony mają ograniczenie czasowe i/lub ilościowe. Chcesz mieć jakiś kurs, to zapisuj się jak najszybciej. Smęty typu "a teraz jest płatne" ignoruję. Widocznie byłeś/byłaś za wolny/wolna.
3) Tak, śpię. Czasem nawet za dużo!
Nie chcesz pominąć żadnego wpisu? Obserwuj tag #kursyudemy i zapisz się do wołania: LINK
Zrobiłeś/zrobiłaś jakiś kurs? Oceń go w tagu #oceniamyudemy
C Programming : For Beginners (Easy and Quick)
Basic HTML CSS and Web Design
University Survival -Tips for Surviving University Life
Country Guitar Fundamentals
Create and sell animated videos in minutes using PowerPoint
Microsoft Office Time-Saving Techniques
Core Spatial Data Analysis: Introductory GIS with R and QGIS
Ultimate Microsoft Office Productivity Tips
HTML5 and CSS3 : Landing Pages for Entrepreneurs 2016
Academic Writing Essentials: A College Writing Crash Course
Javascript - From Beginner to Pro! - Build real world apps
Music Production (From Scratch)
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @dranix @ayasecon @xeriv @MrBates @konwik @phaza @zobojetnialy @paulinio @devinho @Detmold @icek_ @GGrindzior @dobrymarcin @aromin @n4m3l355 @Rifi @dewiktor @landoleed @Keczupp @bezi