#android #programowanie #androiddev Czy da się wykryć gdzie wywala się aplikacja jeśli telefon nie jest podłączony do komputera? Piszę aplikację na androida do sterowania pewnym układem scalonym i podczas odczytywania jego parametrów program się wywala i nie jestem w stanie ustalić gdzie. Próbowałem jakieś potencjalnie newralgiczne miejsca try/catch-ami i stacktracy zapisywać do pliku, ale niestety nie ten myk nie działa. Będę wdzięczny bardzo za wszelką pomoc i wskazówki. (✌゚∀゚)☞
@kufelmleka logcat się nie zawija jakos super szybko, więc możesz jeszcze po jakims czasie podłączyć telefon do kompa i spróbować zdumpowac log do pliku poprzez"adb logcat -d > logcat.log". szukaj stacktace'ow po slowie kluczowym "FATAL"
Czy da się wykryć gdzie wywala się aplikacja jeśli telefon nie jest podłączony do komputera?
Piszę aplikację na androida do sterowania pewnym układem scalonym i podczas odczytywania jego parametrów program się wywala i nie jestem w stanie ustalić gdzie. Próbowałem jakieś potencjalnie newralgiczne miejsca try/catch-ami i stacktracy zapisywać do pliku, ale niestety nie ten myk nie działa. Będę wdzięczny bardzo za wszelką pomoc i wskazówki. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
O takie coś chodzi?
@wytrzzeszcz: Aplikacja do sterowania generatorem odcinków czasu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■