Aktywne Wpisy
m__b +48
Juz za pare godzin wejdzie na wokande poznanskiego Sadu Okregowego nasza sprawa z Jerzym Zieba, prawomocnie skazanym kilka dni temu „propagatorem pseudonauki” (cyt. Wikipedia), ktory zada usuniecia z Wykopu tresci, ktore „szkaluja jego dobre imie”.
Bedzie ciekawie!
#wykop #jerzyzieba #sad #rozprawa
Bedzie ciekawie!
#wykop #jerzyzieba #sad #rozprawa

LonNon +19
Panowie i panie..Sprawa wygląda tak nie chwaliłem się tym nigdy na wykopie ale mam dopracowane do perfekcji fejk konto atrakcyjnej 18 latki na #facebook i robię grube akcje z spermiarzami W IMIĘ ZASAD
KONTO NAPRAWDĘ PERFECT hodowane 6 lat i piszę teraz z żołnierzem zawodowym.
Chłop po 30 w związku małżeńskim dzieciaty..
Wszyscy znaj widoczni na fb profil żony również, status że w związku małżeńskim od 2016r, zdjęcia ze ślubu...
Żona taka
KONTO NAPRAWDĘ PERFECT hodowane 6 lat i piszę teraz z żołnierzem zawodowym.
Chłop po 30 w związku małżeńskim dzieciaty..
Wszyscy znaj widoczni na fb profil żony również, status że w związku małżeńskim od 2016r, zdjęcia ze ślubu...
Żona taka

Webowe mirki korzystające z Atom.io. Czy jest opcja żeby łączyć się z serwerem przez SSH i tam pracować ale jednocześnie nie ściągać wszystkich projektów? Bo aktualnie używam Remote-FTP i łączę się przez sftp ale przez tą wtyczkę rozłącza mnie niespodziewanie i się ciężko pracuje. Sprawdziłem większość wtyczek do synchronizacji plików i wszystkie chcą ściągać cały folder home (bo tak ustawiam) albo nie działają :<
Ktoś? Coś?
ps. pytanie dodatkowe, jak PhpStorm wypada dla wordpresowego frontendowca? Czy WebStorm lepszy? Bo bym przetestował ale to tak spokojnie.
Worspress stoi na PHP. Pytanie czy dotykasz PHP czy nie.
A orientujesz się jaka jest różnica między licencjami business i individual?
A odnośnie atoma ogarniasz czy nie?
Afair Biznesowa licencja moze byc dzielona na wielu pracownikow (ale tylko jeden moze korzystac w danym czasie).
Raczej sytuacja jest prostsza kiedy odchodzi jakiś pracownik bo nie zabiera licencji ze sobą :D