Wpis z mikrobloga

#hardstyle #hardmirko #hardcore

cześć mirasy ʕʔ

jestem odpowiedzialny za zrobienie playlisty z muzyką na domówke sylwestrową gdzie będzie prawie 60 osób XDD i tutaj mam do was prośbe.. możecie prosze podać jakieś fajne tytuły do których bawili by się ludzie którzy nie bardzo gustują w cięższej elektronice? w sensie że coś takiego w miare lekkiego, bo na te 50-60 osób góra 5 gustuje w hardach.. a reszta to housowe cioty XD najlepiej jakby to był jakiś euphoric, albo melodyjny hardcore (oczywiście rozegram to taktycznie i np. hardstajle dam pod koniec playlisty, albo będę przeplatał między ich housowymi utworami a moimi hardowymi) a więc... macie może jakieś propozycje co do kawałków? z góry bardzo dziękuje

DecibelHS - #hardstyle #hardmirko #hardcore

cześć mirasy ʕ•ᴥ•ʔ

jestem odpowiedz...

źródło: comment_x6E48we5DJakaFDeKPhVVketoKecpSIr.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@monox12: na pewno ogarnę coś z tego kanału, to pewne...a masz może jakies konkretne kawałki na myśli czy nie
zbyt?

@Iryseq: Da tweekaz nigdy nie trawiłem i nie będę trawić xD ale Wasted Penguinz, Amtozfears i Code Black na tej playliscie musi być obowiązkowo ()
  • Odpowiedz
Mark With A K - See Me Now (Da Tweekaz Remix), NSBM - Holding On, Airtunes - My Heart, Cyber - Dont You See, Skyron - In My Mind jeżeli chodzi o euphoric hs, z euphoric hardcore mogę polecić audiofreq - audio god (ma d&b party, więc tym bardziej się podjarają ( ͡° ͜ʖ ͡°)), Frequencerz - Tomorrow and Beyond - lars edit (Re-Style & Korsakoff Remix) i może Tommyknocker -
  • Odpowiedz