Aktywne Wpisy

kutang__pan +44
źródło: Gl0yO6-XUAAMhsl
Pobierz
TopowyJanusz +90
Dzień Dobry! Czas wstawać i zasuwać do #kolchoz na papieroska i obowiązkowo podpisać listę przy tej okazji co by sief mógł mi odjąć minutki za moje przerwy ( ͡€ ͜ʖ ͡€).
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #p-------y
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #p-------y
źródło: temp_file3951259741639240543
Pobierz

cześć mirasy ʕ•ᴥ•ʔ
jestem odpowiedzialny za zrobienie playlisty z muzyką na domówke sylwestrową gdzie będzie prawie 60 osób XDD i tutaj mam do was prośbe.. możecie prosze podać jakieś fajne tytuły do których bawili by się ludzie którzy nie bardzo gustują w cięższej elektronice? w sensie że coś takiego w miare lekkiego, bo na te 50-60 osób góra 5 gustuje w hardach.. a reszta to housowe cioty XD najlepiej jakby to był jakiś euphoric, albo melodyjny hardcore (oczywiście rozegram to taktycznie i np. hardstajle dam pod koniec playlisty, albo będę przeplatał między ich housowymi utworami a moimi hardowymi) a więc... macie może jakieś propozycje co do kawałków? z góry bardzo dziękuje
źródło: comment_x6E48we5DJakaFDeKPhVVketoKecpSIr.jpg
PobierzAtmozfears, Wasted Penguinz, Cyber, Code Black, Da tweekaz ( i ich remixy)
zbyt?
@Iryseq: Da tweekaz nigdy nie trawiłem i nie będę trawić xD ale Wasted Penguinz, Amtozfears i Code Black na tej playliscie musi być obowiązkowo ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@monox12: to może być niezłe, dzięki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Showtek feat. Zushi - Faces
Motorcycle - As the rush comes (to akurat hard trance)
Svenson & Gielen - Twisted (też nie hs)
Project one - life beyond earth
Tove Lo - Habits
Swoja droga mnie wchodzi ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ